E2h

Hvordan du gjør en gelatin juice raskt

En flott måte å beskytte endokrine systemet fra sykdom eller sykdom, er å følge nøye med kjertlene ansvarlig for å produsere hormoner og andre sekreter som reiser gjennom blodet og gjennom dine indre organer. Mens medisinske prosedyrer er fortsatt den mest effektive, kan en gelatin juice raskt bidra til fornyelse og styrking av blod, vev og organer. Bare følg disse trinnene for å begynne:

  • Ta kontakt med en profesjonell helsearbeider. Resultatene av en fort kan variere fra person til person. Å se om du er kompatible, kan du besøke din nærmeste helseklinikk for å få riktig medisinsk råd. På grunn av risikoen på spill, gjerne løse eventuelle bekymringer eller spørsmål til fagfolk. De er den beste kilden for spørsmål angående din helse og velvære.
  • Forbered ingrediensene. For en gelatin juice raskt, trenger du en boks av pulverisert gelatin og tare, et par grønnsaker av ditt valg og en kraft juicer.
  • Bruk din makt juicer. Begynn med concocting saften for rask din. Å gjøre det, begynner juicing grønnsaker før du har ca 10 gram av fersk juice. En anbefalte grønnsaker ville være gulrot. Gulrøtter inneholder mange næringsstoffer som reagerer positivt til kroppens naturlige prosesser. Videre er de gode kilder til fiber og antioksidanter som er kjent for å hjelpe rense eventuelle tilstoppede systemer. Når du har lyktes, sett juice til side for mellomtiden.
  • Kombiner væsker. Varm opp en tredjedel av en kopp vann før du tar å legge en skje av pulverisert gelatin og en fjerdedel av en teskje av tare pulver. Nå blande i juice du sette tidligere før strømme alt i en mugge for nedkjøling. Før du gjør det, sørg for å gi den en smak bare for å se om konsistensen er opp til nivå med dine preferanser. Husk å bland juicen riktig så sluttproduktet verken fortynnet eller konsentrert. La det chill for en dag eller to.
  • Begynn raskt. Når saften har blitt avkjølt nok, er du klar til å starte raskt. Før noe, sørg for å markere slutten på rask din på en kalender. Du bør bare observere diett for maksimalt 10 dager. Pass på at du har nok gelatin juice til å drikke tre ganger om dagen (morgen, ettermiddag og kveld) ved å gjøre nok for din utpekte periode forbruk. Føl deg fri til å bruke din makt juicer for å hjelpe deg å kontrollere dine mat cravings ved juicing ulike frukter og grønnsaker. Ikke legg gelatin eller tare pulver.
  • Bryte raskt. Når du har nådd slutten av rask din, sørg for å konsumere frukt og grønnsaker for en dag eller to før du går tilbake til ditt vanlige kosthold. Ved å la kroppen din til å absorbere alle næringsstoffer og mineraler fra den raske, er du la gelatin juice raskt trer i kraft. Ikke begynne og bryte fasten veldig ofte. Dette kan utgjøre trussel mot kroppens helse og velvære. Vurdere risikoen for konstant faste med ernæringsfysiolog eller helse ekspert før du fortsetter.

Mens flytende faster kommer egne sett med fordeler

Hvordan du gjør en gelatin juice raskt. Ta kontakt med en profesjonell helsearbeider.
Hvordan du gjør en gelatin juice raskt. Ta kontakt med en profesjonell helsearbeider.

Mens flytende faster kommer egne sett med fordeler, kan de ikke være ment for alle. Lese om det planlagte fort kan hjelpe deg å avgjøre om det er godt egnet for deg. Husk at en lav kalori fort kan føre til svimmelhet, migrene og svakhet hvis du fortsetter å utføre intense og utmattende rutiner. Selv faster er kjent for å redusere kroppsvekt, bør det aldri være en grunn til faste. Til slutt, husk å være positiv og optimistisk!