E2h

Hvordan du gjør en 3 - dagers rens

Hver dag

Hver dag, er det menneskelige legeme utsettes for ulike giftstoffer og stress. Mengden mat kroppen forbruker og setter et enormt press på fordøyelsesorganer. Gi deg selv en pause og engasjere seg i en tre dagers rens. Gjør en tre dagers rens eller annen type avrusning prosessen er ikke en nyvunnet helse pappa. Ulike religioner espouse vanlig fasting for å hjelpe kroppen eliminere giftstoffer naturlig.

Hvordan du gjør en 3 - dagers rens. Snakk med legen din først.
Hvordan du gjør en 3 - dagers rens. Snakk med legen din først.

  • Snakk med legen din først. Før du tar noen diett endringer, ta kontakt med legen din først. Hvis du tar noen medisiner eller har en eksisterende medisinsk tilstand som diabetes eller hvis du ammer eller er gravid, må du sørge for at kroppen din kan håndtere stress av en avgiftning program. En lege eller naturlig helse utøveren bør også være i stand til å gi deg retningslinjer for en avgiftning program du kan gjøre.
  • Velg hvilke tre dagers rensing program du ønsker å gjøre. Det finnes mange programmer å velge mellom. Nesten alle er fruktjuice basert. Målet for alle rensing programmer er å eliminere giftstoffer i kroppen. Ofte jumpstarts det stoffskiftet, oppmuntre vekttap.
  • Gå frisk når det er mulig. Bruke organiske frisk frukt og grønnsaker når det er mulig. De mindre kjemikalier kroppen har til å behandle, jo raskere vil du se resultater. Kjøpe alle elementene du trenger for din diett før du begynner. Hvis du begynner å ta mye av sviske juice, kan du ikke finne det alt det praktisk å dra ut til markedet eller dagligvarebutikk.
  • Unngå visse matvarer. Under en 72 timers renselsesprosess, må du unngå sukker, koffein, bearbeidet mat, kjøtt og meieriprodukter. Har bare frisk frukt og grønnsaker. Noen programmer lar for hele korn.
  • Velg en helg som du kan være uforstyrret. Trenger du tre påfølgende dager å gjøre en tre dagers rens, så langhelger er et godt tidspunkt å gjøre det, eller når du er på ferie permisjon. Ikke fyll helgen med aktiviteter og unngå å gjøre avtaler med venner. Avhengig av toksisitet nivået i kroppen din, må du kanskje regelmessig tilgang til et bad, samt drikke din juice med jevne mellomrom.
  • Være forberedt på et visst ubehag. Du kan oppleve løs mage, hodepine eller buk verker når du starter tre dagers rens. Ikke bekymre deg, er programmet ikke får deg til å bli syk. Disse symptomene er kroppens måte å håndtere giftstoffene blir løslatt fra kroppen din, så ikke ta medisiner for det. Noen mennesker selv har en liten feber eller utvikle en kald. Ikke motvirke avrusning prosessen ved å ta i kjemikalier eller stoppe renselsesprosess. Jo mer giftig kroppen din, jo mer ubehag du kan føle, men det vil gå over.
  • Pass på at du drikker mye vann. Uansett hvilket system du velger å følge, holde deg hydrert. Du må kanskje øke vanninntaket. Vann vil hjelpe kroppen din med eliminering prosessen.


Etter endt program

Etter endt program, kan du oppleve at du ønsker å opprettholde gjøre det på en jevnlig basis. Andre føler det er en utmerket måte å jumpstart en diett. Det er en enkel måte å bringe dramatiske resultater for kroppen din, så har tenkt det nøye. Prøv en tre dagers rens, og føle forskjellen i kroppen din.