E2h

Hvordan du får tilskudd for medisinsk behandling

De fleste mennesker har en hard tid å få tilskudd til medisinsk behandling fordi de ikke vet hvordan og hvor du skal skaffe det. På den annen side, er det noen organisasjoner og grupper som kan hjelpe deg betale med sykehus regninger. Følg disse trinnene på hvordan du kan få medisinsk behandling legater.

Hvordan du får tilskudd for medisinsk behandling. Trinn 1.
Hvordan du får tilskudd for medisinsk behandling. Trinn 1.

Trinn 1: Når du blir tatt med ubetalte sykehus regninger, kan du be om en bevilgning skjema fra sykehuset som innkvartert deg. Fyll ut skjemaet nøyaktig. De fleste sykehus gi noen veldedighet eller rabatter, for å hjelpe trengende mennesker til å bosette sine ubetalte medisinske regninger.

Trinn 2: Hvis du er ansatt, snakk med sjefen din om hvordan du kan få et stipend. Siden medisinske regninger kan gi deg økonomiske problemer, arbeidsgivere gir nødstilfelle midler for sine ansatte. Nærmer deg menneskelige ressurser offiser i orden for deg å vite hva som tilbys for deg. Hvis det er et slikt program, i samsvar med alle krav og sende disse umiddelbart. Dette kan enten være i form av lønn lån (betales i lys avdrag) eller som en regelrett tilskudd.

Trinn 3: Ta kontakt med en gruppe eller samfunn som gir støtte til konkrete sykdommer. For eksempel, hvis du lider av kreft, kan du nærmer deg europeisk Cancer Society, og de kan gi deg økonomisk bistand. På den annen side, hvis de ikke kan gi deg et beløp, kan de alltid hjelpe deg ved å henvise deg til andre organisasjoner som kan gi tilskudd, eller til leger som kan være i stand til å tilby gratis eller rabatterte tjenester.

Trinn 4: En annen gruppe som kan gi deg økonomisk bistand er kirken eller religiøse grupper. Kirker vanligvis gi tilskudd, samt tjenester til folk som er økonomisk, følelsesmessig og åndelig bekymret.

Trinn 5: Hvis du lider av medisinsk finanskrisen

Trinn 5: hvis du lider av medisinsk finanskrisen. Trinn 2.
Trinn 5: hvis du lider av medisinsk finanskrisen. Trinn 2.

Trinn 5: Hvis du lider av medisinsk finanskrisen, men du er altfor redd for å finne folk som kan gi deg tilskudd på grunn av rase, kan du alltid stole på organisasjoner som støtter spesielle interesse samfunn. Et eksempel er den nasjonale foreningen for fargede mennesker eller NAACP. Denne gruppen er ikke bare kjempe for sosiale rettigheter, men det gir også økonomisk støtte til personer som har økonomiske problemer og som kan være diskriminert på grunn av fargen.

Trinn 6: Din lokale myndigheter kan også gi tilskudd til personer som er under ulike kriser. De lokale myndighetene kan også ha tilknyttet frivillige organisasjoner (som Rotary Clubs) som også kan hjelpe deg. Snakk med den menneskelige ressurs avdelingen og spør om de kan hjelpe deg i å betale dine medisinske regninger.

Steg 7: Kontroller ulike grupper som gir tilskudd over Internett, og gjelder for disse. Det er veldig lett å søke på nettet via Google eller Yahoo! (prøv søkeord "medisinske tilskudd"). Hvis du finner noen organisasjoner, ikke nøl med å be om tilskudd fra dem. Alt du trenger å gjøre er å følge og fullføre sine krav. Du kan også bruke nettsamfunn for å legge dine økonomiske behov. Noen venner kan være i stand til å bidra med penger.

Steg 8: Du kan alltid være åpen med problemet med familie og venner. Be dem om å hjelpe deg å finne tilskudd som vil dekke dine sykehus regninger. Søker dine kjære 'støtte kan lette opp situasjonen. De kan bli enda villige til å låne økonomisk støtte.

Facing ubetalte sykehus regninger kan være svært nedslående

Facing ubetalte sykehus regninger kan være svært nedslående, spesielt når du ikke har nok penger til å dekke for disse. På den lyse siden, det er institusjoner som kan hjelpe deg med problemet. Alt du trenger å gjøre er å tålmodig se etter dem og be om deres støtte.