E2h

Hvordan du får muskel definisjon i armene

Det er mange forskjellige grunner til at man ønsker å ha tonet armer

Det er mange forskjellige grunner til at man ønsker å ha tonet armer. For de fleste er det å oppnå en forbedring i sine over-all utseende. På den annen side, det er de som ønsker å øke kroppsmassen, slik at de kan utstråler sterk maskulinitet og øke sex appeal. Mens folk flest er innstilt på de estetiske fordelene, kan du faktisk gi mer enn hud-dyp overskudd fra godt tonet armer. Først av alt, kan de matbehov og trening rutiner som trengs for å oppnå og opprettholde godt tonet armer produsere en forbedring i over-all helse.

Toning du arm muskler gir deg også fordelen av styrke

Toning du arm muskler gir deg også fordelen av styrke, noe som gjør hver dag oppgaven mye enklere å oppfylle, spesielt hvis du gjøre mye av fysiske aktiviteter. Likevel er sculpting armene ikke lett. Du må ha en sterk drivkraft og standhaftig disiplin å forplikte seg til denne oppgaven. Hvis du ikke gjør det, kan du like godt slutte mens du er foran. For de som gjør det, følg de enkle trinnene nedenfor for å lære hvordan man skal oppnå veldefinerte armer.

Få inn en lav-fett

Få inn en lav-fett, høy-protein diett. Å bringe ut musklene, må du redusere kroppsfett. Jo mindre fett du har i området, jo mer tydelig muskel definisjon være. For å gjøre dette må du redusere mengden fett du spiser i kosten til mindre enn 30%. På den annen side, øke proteininntaket for å lette muskel vekst. Hamstre på protein barer og rister som det er pakket med protein du trenger. Egg, kylling, fisk og kjøtt er andre rike kilder til protein. Men alltid sørge for at du spiser protein kilder med lite fett. Du kan velge å spise bare lav-fett protein kilder som tunfisk eller reker eller bruke tilberedningsmetoder som begrenser fettinnholdet i maten.

Hvordan du får muskel definisjon i armene. Få inn en lav-fett, høy-protein diett.
Hvordan du får muskel definisjon i armene. Få inn en lav-fett, høy-protein diett.

Engasjere seg i 30-60 minutter med kardio-vaskulær trening hver dag. Doing bare vekt trening vil ikke gi deg de resultatene du ønsker. Du trenger å innlemme cardio-vascular øvelser i din rutine for å redusere over-all kroppen fett og forbedre utholdenhet.

Gjøre vekt trening bare annenhver dag. Mange gjør den feilen presser seg for hardt. Gjør vekttrening hverdagen er motproduktivt som dette hindrer muskel utvinning viktig for muskel vekst. Husk å alltid trene både du biceps og triceps. Trene kun biceps er en ubalansert program, som gjør deg mer utsatt for skader.

Forme biceps med minst to typer oppgaver. Gjør en rekke øvelser for biceps sikre at du målrette hele muskelen. Den grunnleggende trening for bicepsen definisjon er barbell curl. Hvis du trenger å bruke lettere vekter, kan du også gjøre dumbbell curls, som er like effektive. Andre øvelser som du kan gjøre er pull-ups, hammer curls eller rullegardinlistene med latissimus-trekk utstyr. Start med å gjøre to sett med 10-15 repetisjoner per sett. Øke vekten og redusere antall gjentakelser som du avanserer.

Det er mange forskjellige grunner til at man ønsker å ha tonet armer. Engasjere seg i 30-60 minutter med kardio-vaskulær trening hver dag.
Det er mange forskjellige grunner til at man ønsker å ha tonet armer. Engasjere seg i 30-60 minutter med kardio-vaskulær trening hver dag.

Forme triceps med minst to typer oppgaver. Aldri glem å trene triceps siden hver gang du bøye biceps, triceps er også på jobb. Øke styrken i biceps mens de ignorerer triceps vil føre muskelstrekk som kan føre til mer alvorlige skader. Gjør triceps kickback er det mest vanlig øvelse for en triceps definisjon program. Andre øvelser som du kan gjøre er triceps-push-downs, dips og omvendt barbell curls. I likhet med bicep øvelser, start ved å gjøre to sett med 10-15 repetisjoner per sett. Bruk samme mengde vekt og antall repetisjoner du gjør i din bicep øvelser.

Komme muskel definisjon i armene krever mye disiplin fra deg

Komme muskel definisjon i armene krever mye disiplin fra deg. Du trenger for å holde deg motivert til å oppnå og opprettholde godt tonet armer. Det anbefales at du tar sikte på å forbedre over-all helse i stedet for bare å jobbe for magre armer, fast lår og en six-pack. Holde en balansert treningsprogram og ernæringsmessige behov vil tillate deg å oppnå mer langsiktige resultater i din fysiske velvære.