E2h

Hvordan du får mer fiber inn i en pjokk kosthold

Fiber er en av de viktigste komponentene i en pjokk kosthold

Fiber er en av de viktigste komponentene i en pjokk kosthold. Dessverre er det kjent å være en felles mangel på grunn vanlig pjokk preferanse i mat. Å sørge for at de får rett dosering av fiber i kostholdet kan være vanskelig, men mulig. Her er noen måter hvordan du får mer fiber inn i barnas kosthold.

  • Go green. Inkludert grønnsaker i kostholdet sitt er en måte å øke sin fiber inntaket. Du kan hogge grønnsaker som brokkoli, kål, spinat, eller potet i små biter og bland det med sandwich deres. Du kan også lage mini salater med dressing som også gunstig for helsen deres. Du kan bruke yoghurt som en del av basen dressing på salat siden småbarn elsker yoghurt, det er et melkeprodukt. Dette vil gjøre det umulig å oppdage ved småbarn smaksløker, og dermed gjør det til et perfekt fiber måltid for dem.
  • Gå med hele korn. Frokostblanding er en av de berømte måltider en pjokk spiser. Velge riktig frokostblanding vil gjøre en stor forskjell i å øke sin fiber inntaket. Du kan velge en høy fiber flavored kornblanding å passe smaken knopper av pjokk din. Et annet alternativ er å bruke hele korn hvete brød når du gir dem smørbrød. Sette sin favoritt syltetøy eller gelé vil bidra maskere smaken av hele hvete siden de fleste småbarn er ikke glad i å spise denne typen brød i den alderen. For matvarer høy i karbohydrater, kan du ha muligheten til å bruke brun ris eller hvete pasta. Dette er fortsatt et godt alternativ i berikende sin fiber inntaket. Når du oppretter pasta, kan du igjen injisere grønnsaker som en del av pasta saus. Bruke tomat eller fløtesaus kan hjelpe maskere smaken av grønnsaker for å gjøre det morsommere for barna.
  • Gå med meieri. Meieriprodukter er kjent for å være en viktig del av en pjokk kosthold. Bortsett fra den vanlige inntak av melk, er yoghurt et annet alternativ. Som diskutert, kan dette brukes som en salatdressing eller enda en snack for småbarn. Vekselvis sette forskjellige typer skiver og terninger frukt vil bidra til å øke fiber i kostholdet. Bananer, aprikoser, rosiner, pærer og andre typer frukt kan spises med eller uten yoghurt. Disse fruktene er hendig til småbarn og dermed gjør dem nyte det mer. Hvis de kan holde det, de elsker det. Making hjemmelaget iskremproduksjon yoghurt kan også brukes som et alternativ. Dette kan nå tjene som deres øde at de vil nyte.
  • Gå frisk. Fruktjuice er en av de tingene som småbarn liker. Men gjør det friskt gjør dette mer spesielle. Gitt et utvalg av frukt som er rik på fiber, kan dette bli innlemmet i kostholdet. 2 glass av frisk frukt juice kan øke fiberinnholdet, samt gi dem en tilførsel av vitaminer at kroppen trenger.

Hvordan du får mer fiber inn i en pjokk kosthold. Fiber er en av de viktigste komponentene i en pjokk kosthold.
Hvordan du får mer fiber inn i en pjokk kosthold. Fiber er en av de viktigste komponentene i en pjokk kosthold.

I forberede mat for småbarn, hva vi trenger å huske er at den har til å passe deres smak og tekstur preferanser. Ved å følge disse tipsene, vil du være i stand til å gi dine smårollinger med en sunn rik på fiber diett som de vil virkelig nyte.