E2h

Hvordan du får fordeler fra vibrasjon terapi

Vibrasjon terapi har skapt en buzz i helse og fitness industrien, som det bringer oss et annet glimt av håp med en annen metode for å brenne fett og utvikle muskler. Mens det har vært spørsmål om sin gyldighet og effektivitet, er mange av de skarpeste hodene i verden anbefale denne typen terapi.

Begrepet vibrasjon terapi var en russisk original. Den ble først brukt til å hjelpe russiske kosmonauter øke bentetthet og styrke sine muskler på grunn av sin eksponering til en null gravitasjon miljø. Disse kosmonauter ble bedt om å stå over en vibrasjon plate på daglig basis i tillegg til sine rutinemessige oppgaver. Siden den gang har vibrasjon terapi vært en varm tillegg til fitness verden. Så med alle de gode tingene vi hører fra denne fantastiske behandlingen, hva en person komme ut av eksponering for vibrasjoner?

  • NASA forskere er ikke bare anbefale denne behandlingen til sine astronauter, men de tror også denne teknikken kan behandle mennesker som lider av betydelige bentap som osteoporose.
  • Mens på toppen av vibrasjonsplaten, kunne noen enkelt motta samme nytte som arbeider ut for en relativt kortere tidsperiode. Under vibrasjonene, muskler opplever kontinuerlige sammentrekninger, noe som gjør det til et effektivt body workout. Dette betyr at kroppen kan være mer motstandsdyktig mot tretthet og har økt smidighet.
  • Med regelmessig bruk, fører vibrasjon terapi også kjertlene å gi naturlig smøring til ledd, redusere tilbake og felles smerter.
  • Forskere har funnet ut at i løpet av en vibrasjon terapitime, excretes kroppen testosteron og menneskelige veksthormoner på en økt rente mens du får en redusert produksjon på Cortisol - kroppens stresshormon. Dette gjør at kroppen til å forsterke de gunstige effektene av muskel protein syntese.
  • Idrettsutøvere bruker nå vibrasjon terapi utstyr de refererer til som "mirakel maskiner. Denne teknologien har hjulpet profesjonelle cagers som Shaquille O'Neal og andre idrettsutøvere som karrierer i hovedsak avhengige av sine fysiske aktiviteter for å håndtere skader og post-rehabilitering operasjoner.
  • Vibrasjon behandling har også vært å hjelpe mennesker med leddgikt, da det gir beroligende effekter til leddene under smertefulle leddgikt angrep, mens på samme tid, noe som reduserer deres frekvens.
Hvordan du får fordeler fra vibrasjon terapi. Mens på toppen av vibrasjonsplaten.
Hvordan du får fordeler fra vibrasjon terapi. Mens på toppen av vibrasjonsplaten.

I dag er forskerne fortsatt prøver å validere andre gunstige effekter av vibrasjon terapi hos mennesker, som de fleste av sin forskning involvert rotter og kalkuner. Siden mennesker har en annen genetisk sammensetning sammenlignet dyrene, påviste positive effekten av behandlingen til dyr er ennå regnes som 100% anvendelse for mennesker. Så vil vibrasjon terapi jobbe for oss? Enten det fungerer for folk som har vært utsatt for vektløshet i lang tid eller for noen som aldri har vært ute av jordas gravitasjon, er bunnlinjen at det har fungert, og disse "gode vibrasjoner" som de kaller dem, kan være svaret på våre bein problemer her på jorden.