E2h

Hvordan du endrer kosthold for å redusere fibromyalgi flare - ups

Fibromyalgi er en lidelse forbundet med ekstrem smerter i kroppen, søvnproblemer og store tretthet. Leger har ingen absolutt behandling for denne sykdommen, men det er visse måter å lindre noen av symptomene.

Hvordan du endrer kosthold for å redusere fibromyalgi flare - ups. Spis mat som er høy i protein.
Hvordan du endrer kosthold for å redusere fibromyalgi flare - ups. Spis mat som er høy i protein.

En av de beste måtene å lindre symptomene på fibromyalgi er å endre ens livsstil, spesielt kosthold. Her er noen ideer om hvordan du kan endre en persons kosthold for å redusere forekomsten av fibromyalgi flare-ups.

Spis mat som er høy i protein. Proteiner er kjent for å redusere forekomsten av fibromyalgi fakkel-ups. Gjør det til en vane å spise mat som er høy i protein som egg, tofu, rødt kjøtt, fisk og kjøtt. Sørg for å spise mye frukt og grønnsaker. Husk å spise dem i sin rå form. På denne måten kan du få de næringsstoffene fra frukt og grønnsaker på sin naturlige tilstand.

Inkluder sunt fett i kosten plan. En annen måte å redusere fibromyalgi flare-ups er å innlemme sunne fettstoffer som sesamolje, olivenolje, rapsolje eller vegetabilsk olje i kostholdet ditt. Disse anti-inflammatorisk sunt fett er svært nyttig i å minimere forekomsten av smerte.

Spis fibrøs mat. Ett av symptomene på fibromyalgi er IBS eller irritabel tarm symptom. For å redusere forekomsten av dette symptomet, spise fibrøs matvarer er svært nyttig. Et godt valg for din diett er å spise hele korn.

Inkluder sunt fett i kosten plan. Fjern alkohol, koffein, sukker og bearbeidet mat fra kosten plan.
Inkluder sunt fett i kosten plan. Fjern alkohol, koffein, sukker og bearbeidet mat fra kosten plan.

Øk vanninntaket. Vann tjener som den naturlige drivstoff av kroppen. Det bærer giftstoffer og andre dårlig stoff bort fra systemet. Det hjelper også på fuktighetsgivende kroppen. Gjør det til en vane å drikke 6-8 glass vann hver dag. Hvis du alltid er utenfor hjemmet, bære en vannflaske med deg.

Fjern alkohol

Fjern alkohol, koffein, sukker og bearbeidet mat fra kosten plan. Vi vet alle at å ta for mye alkohol og koffein kan skade kroppen vår. Hvis du ikke kan helt fjerne den fra kosten din, kan du prøve å redusere alkohol og koffein forbruk. Også unngå å spise mat som er høy på sukker, spesielt kunstige søtningsmidler. Dette stoffet er den viktigste årsaken til fordøyelsesenzymer ubalanser. Viktigst, unngå å spise bearbeidet mat. Husk at du ikke kan få noen ernæringsmessige verdi fra denne maten.

Spis matvarer som har omega-3. Fisk og egg er en av de største bidragsyterne av Omega 3 i kroppen. Innlemme det i kosten kan hjelpe deg å minske forekomsten av smerte ved å redusere betennelser i kroppen din. Det hjelper stoffskiftet og bidrar til å smøre leddene og sener.

Ta multivitaminer. Komme inn i vanen med å ta multivitaminer daglig. Multivitaminer som har jern og mineraler er nyttig for å redusere forekomsten av fibromyalgi flare-ups. Søk etter kosttilskudd som har magnesium eller vitamin B-kompleks. Magnesium hjelper muskelen til å være mer fleksibel, mens B-kompleks kosttilskudd kan bidra til å minimere smerte og stress.

Dette er noen måter på hvordan du kan endre kostholdet for å redusere fibromyalgi flare-ups. Sammen med et sunt kosthold og livsstilsendring, medisiner og mosjon er også noen av de måter på hvordan du kan redusere sine symptomer.