E2h

Hvordan du bytter et kontor helseplan

Et kontor helseplan er en god sikkerhetsforanstaltning

Et kontor helseplan er en god sikkerhetsforanstaltning. Det gjør at du føler deg tryggere på din fysiske velvære. Du trenger ikke bekymre deg for mye om noe skulle skje. Du vet at kontoret helseplan er der og det kan riktig dekke deg. Ikke få panikk hvis ledelsen plutselig kunngjør sine planer om å bytte til et annet kontor helseplan. Det bør være en gyldig grunn for det. Hvis du har fått i oppgave å legge til rette bryteren, akseptere ansvaret. Prosessen er enkel. Hold linjen av kommunikasjonslinjene åpne. Regelmessig oppdatere dem som er involvert.

Få et nytt kontor helseplan og ta alle ved å gi akt disse grunnleggende retningslinjene:

  • Avklare mål. Finn ut hva ledelsen faktisk forventer av deg. Lær om begrunnelsene for beslutningen om å bytte til et annet kontor helseplan. Har du å se etter en mer omfattende pakke? Er å spare penger et hovedtema? Som gir deg myndighet? Vent til farten signal når målene dine er identifisert. Ikke bli for aggressiv. Aldri fortsette uten de riktige instruksjonene. Du kan ende opp med å bli gjenstand for intriger eller latterliggjøring. Sjekk dine trekk.
  • Liste ned alternativer. Skuring så mange kontor helseplaner som mulig. Målrette alle de gode alternativene. Bruke et sett av kriterier for å veilede søket. Når du har samlet nok valg, sammenligne og kontrast dem slik at du enkelt kan trimme ned på listen. Din utfordring er å presentere kontoret helseplan som passer best for din bedrifts spesifikke behov.
  • Studere dine valg. Kontakt forsikringsselskaper som du har nominert og be materialer som tilsvarer sine foreslåtte kontor helseplaner. Gjennomgå materialet grundig. Omskrive dem, hvis det er nødvendig. Forstå funksjonene og fordelene. Lær mer om hvordan de skal håndtere forhold som "pre-eksisterer". Er deres forslag egentlig "billigere"? Finn ut om det er skjulte kostnader. Være kjent med de kjedelige, slik at du kan lett overbevise ledelsen å stole på din anbefaling.
  • Be en ny mening. Selv om ledelsen har bedt deg om å se etter et godt alternativ kontor helseplan, er det fortsatt best å be om uttalelse fra dine medarbeidere før Kjøpet ditt valg. Forstår at en enkelt irate kommentar fra en av dine medarbeidere enkelt kan avfeie alle dine anstrengelser. Det er frustrerende å gå tilbake til tegnebrettet. Så får alles godkjenning før du møter ledelsen. Ta alle bekymringer, klager, tvil, smutthull, eller problemer fremover. Få godkjenning fra ledelsen bør ikke være noen svette når naysayers har utlånt forslaget.

Anbefaler til ledelsen det beste alternativet kontor helseplan

Hvordan du bytter et kontor helseplan. Liste ned alternativer.
Hvordan du bytter et kontor helseplan. Liste ned alternativer.

Anbefaler til ledelsen det beste alternativet kontor helseplan. Presentasjonen skal være uanstrengt hvis du har fulgt alt til tee. Spre informasjon etter at bryteren er ferdigstilt. Utarbeide en e-post til kunngjøre nærmere opplysninger om det nye kontoret helseplan. Innlegg nye kontor helseplan materialer på oppslagstavler slik at alle kan få tilgang til dem. Planlegg en generalforsamling og tilbringe god tid til å diskutere detaljene i det nye kontoret helseplan. Oppfordrer alle til å kalle en hotline hvis det er noen aspekter som må avklares eller bekreftet.