E2h

Hvordan du bruker en smith maskin

Bodybuilding er en god måte å se og føle deg best

Bodybuilding er en god måte å se og føle deg best. Krydret kroppsbyggere vet at skader kan føre til alvorlige tilbakeslag i trening, det er derfor så mange av dem har treningspartner. Det er en måte å trene alene og likevel komme i en utfordrende treningsøkt uten å finne deg selv fanget under en 200-lb vektstang under det siste settet av brystet presser.

  1. Grunnleggende konseptet. En Smith maskin er flott å ha når treningspartneren din forlater for sin måned lang ferie, eller når du bare ønsker å trene selv. Trening alene trenger ikke å bety settling for en mindre krevende trening. En Smith maskin kan kjøpes enten som en stand-alone eller som del av et hjem gym. Det er i utgangspunktet en vektstang som glir langs et vertikalt plan. Det er de to sikkerhetskomponenter, sikkerhets spotter armer og vektstang kroker, som gir denne maskinen sin kant.
  2. Sikkerhetskomponenter. Noen Smith maskiner bare har en vektstang med en fast opp-og-ned bevegelse. Andre tilbyr en ekstra valg av forgoing denne faste vertikal bevegelse for en som etterligner frivekter ved å fjerne vedlegg som holder vektstang strengt vertikal. Wow-faktorer for denne maskinen er at du enkelt kan koble vektstang på pinnene eller hull langs den vertikale rammen og den har en sikkerhet spotter ermet på hver side. Det er en fin nytte (for å si det mildt) når du er alene benkpress og innse at du kommer til å falle kort av ønsket antall repetisjoner - mens du er i øvre posisjon for siste rep.
  3. Populære smith maskin øvelser.
    • Benkpress er en vanlig Smith maskin trening. Dette pectoral-building trekk kan gjøres i skråning, nedgang og flat benk posisjon. Noen kroppsbyggere hevder at fast opp-og-ned bevegelse av en Smith maskin barbell bidrar til å avverge rotator cuff skader.
    • Knebøy er en øvelse som kan gjøres på en Smith maskin. Gjøre knebøy med en vektstang som bare beveger seg vertikalt kan føles vanskelig i begynnelsen. Opprettholde god form vil bidra til å bekjempe dette. Hvis smerten er følt under denne øvelsen, og skjemaet er bra, så Smith maskin knebøy ikke kan være noe for deg. Alle er bygget litt annerledes og må gjøre det som er riktig for den enkelte kroppen mekanikk. Også huske på at kroppens kjernetemperatur - musklene rundt midsection din - ikke får mye av en trening når du bruker en Smith maskin for husokkupasjon. Det er en god idé å veksle mellom Smith maskin knebøy og frittstående knebøy for å styrke disse viktige stabiliserende musklene.
    • Pull-ups på en Smith maskin er stor for når du ikke kan løfte hele kroppsvekten. Delvis pull-ups, eller omvendt rader, er ferdig med vektstang noen inches ovenfor hoftehøyde. Med forsiden av kroppen vendt mot taket, ta tak i vektstang. (Du kan gjøre dette fra en sittende stilling.) Hands bør være omtrent skulderbreddes avstand. Plasser deg slik at når du trekker opp, er brystet nivå med vektstang. Hold kroppen rett og hæler på gulvet som du gjør det ser ut som en opp-ned push-up.

Hvordan du bruker en smith maskin. Grunnleggende konseptet.
Hvordan du bruker en smith maskin. Grunnleggende konseptet.

Legge variasjon og sikkerhet ved å innlemme Smith maskin i treningsøktene. Eksperimentere med andre øvelser - som markløft, utfall, og push-ups - på Smith-maskin. Du bare kan bringe 'nytt liv' til en gammel øvelse og finne ny energi for din vekt treningsprogram.