E2h

Hvordan du behandler lavt blodtrykk

Lavt blodtrykk krever ikke behandling hvis du har naturlig lavt blodtrykk. Hvis ikke, les dette for å finne ut hvordan du behandler lavt blodtrykk.

Du kan oppleve lavt blodtrykk hvis du er i følgende situasjoner: hvis du tar medisiner for høyt blodtrykk og blodtrykket plummets, hvis du har postural hypotensjon som fører til at blodtrykket å slippe når kroppen endrer posisjon eller postprandial hypotensjon som oppstår når du spiser et måltid, hvis du er nylig gravid, eller har du tap av blod og væske som følge av ulykker og brannskader, eller nerveskade av diabetes og Addisons sykdom som senker kroppen salt. Kjenne symptomene på lavt blodtrykk som svimmelhet, tretthet og besvimelse staver tillate deg å ta nødvendige tiltak.

Øk salt og væskeinntak å normalisere blodtrykket ditt

Øk salt og væskeinntak å normalisere blodtrykket ditt. Væsker er viktig for å opprettholde en vanlig blodtrykk og se til at du ikke får dehydrert. Men ikke ta for store mengder salt og væske for dette kan føre til hypertensjon eller i ekstreme tilfeller, hjertesvikt.

Hvis du lider av postural hypotensjon

Hvordan du behandler lavt blodtrykk. Øk salt og væskeinntak å normalisere blodtrykket ditt.
Hvordan du behandler lavt blodtrykk. Øk salt og væskeinntak å normalisere blodtrykket ditt.

Hvis du lider av postural hypotensjon, få opp sakte fra sengen. Du kan føle deg svimmel fordi blodet kan jag ned til bena, men det vil normalisere når kroppen blir vant til den nye posisjonen. Ikke bo i samme stilling over lengre tid fordi blodet kan avgjøre til nedre ekstremiteter. Unngå utmattende aktiviteter fordi disse kan forverre tilstanden din.

Hvis du har postprandial hypotensjon

Hvis du har postprandial hypotensjon, legg deg ned sakte etter et måltid. Spis mat lavt på karbohydrater og unngå tunge måltider som er karbohydrat-rik. Unngå å hoppe over måltider fordi dette kan føre til svimmelhet, tretthet og forverring av hypotensjon.

Bruk støttestrømper. Dette vil tvinge blod til rush til blodårene og lette retur av blod mot hjertet, og dermed øke blodtrykket litt.

Bade i dusjer som er på riktig temperatur. For varmt eller for kaldt temperaturer kan føre til at blodtrykket til å svinge.

Ta medisiner for å korrigere blodtrykket ditt

Ta medisiner for å korrigere blodtrykket ditt. Disse inkluderer medikamenter som constrict årer og også øke kroppens salt oppbevaring. Legen foreskriver vanligvis dem når du er diagnostisert med lavt blodtrykk.

Tar ekstreme doser diuretika kan føre til en overdreven tap av kroppsvæsker. På grunn av dette, er flytende ikke nok å presse blodet oppover, og dermed resulterer i lavt blodtrykk. Blodtrykk piller, antidepressiva, narkotika og alkohol kan også føre til hypotensjon. Når dette skjer, slutte å ta disse stoffene og oppsøke lege umiddelbart. Så mye som mulig, unngå disse stoffene fordi disse forårsaker et fall i blodtrykket.

Ta opp lette øvelser

Hvis du lider av postural hypotensjon. Hvis du har postprandial hypotensjon.
Hvis du lider av postural hypotensjon. Hvis du har postprandial hypotensjon.

Ta opp lette øvelser. Dette vil styrke ditt hjerte muskel og normalisere blodtrykket. Men hvis du er en kronisk hypotensjon lidende, kan du finne trening for å være anstrengende så søke andre behandlinger.

Søke alternative behandlinger

Søke alternative behandlinger. Disse inkluderer meditasjon, hypnose, ayurveda, urte-behandlinger og yoga. Bare husk å balansere disse med jevne former for behandling for å gjøre din utvinning smidigere og enklere.

Behandle lavt blodtrykk kan gjøres på en rekke måter avhengig av din situasjon, dine preferanser og ditt budsjett. Ta hensyn til kroppen din og finne ut om behandlingen du får er effektiv for deg.