E2h

Hvordan bygge opp immunforsvaret

Immunsystemet forsvarer kroppen mot trusler som virus, bakterier, bakterier og andre mikroorganismer som forårsaker kroppen til å fungere unormalt. Det holder person fra å bli syk og forebygger infeksjoner og andre sykdommer og sykdom. Hvis du har advarselen tegn på et svekket immunsystem som: tilbakevendende forkjølelser, kroniske allergier, hyppige tretthet, og lett å bli syk, så du bedre begynne å ta vare på kroppen din ved å spise riktig type mat med de nødvendige næringsstoffer og observere en sunn livsstil. Her er noen verdifulle skritt i å bygge ditt immunforsvar:

  1. Ta regelmessig immun forsterke vitaminer, mineraler, antioksidanter, urter og immun styrke kosttilskudd. Du kan velge å bare konsumere en god multi-vitamin eller forbruke en kombinasjon av frukt og grønnsaker med de nødvendige næringsstoffer for å møte dine behov. Den mest kjente immun booster er vitamin C fordi det øker smitte-kampene hvite blodlegemer. En svært viktig immun booster er vitamin E selv om det ikke er så kjent for denne funksjonen. Vitamin E hjelpemidler i produksjonen av natural killer celler for å kjempe mot bakterier og kreftceller. Karotenoider, bioflavenoids, sink, hvitløk, selen, omega 3 fettsyrer, er også viktig å bygge opp immunforsvaret. Berømte immun styrke kosttilskudd inneholder: Q10, Katteklo, Siberian Ginseng eller Ginseng Root, Ginkgo Biloba, golden segl, og Echinacea.
  2. Øk inntaket av sunn mat. Tilsett hvitløk og løk til måltider siden de har antibakterielle egenskaper. Disse, blant mange andre organiske matvarer, er sterkt anbefalt i å hjelpe forsterke immunforsvaret kapasitet. Den gode ting om de fleste av disse sunne matvarene er at de er rimelige og lett tilgjengelige i supermarkeder. Frukt og grønnsaker gjenstår å være en av de beste immunsystem boosters gjennom tidene.
  3. Unngå mat og drikke som er skadelig for immunforsvaret. De vanligste farer for vårt immunsystem som vi vanligvis møter er: sukker, raffinerte karbohydrater, kaffe siden den inneholder koffein som er vanndrivende som bidrar til kroppens tap av viktige næringsstoffer, alkohol, rå matvarer (for eksempel muslinger, ukokte egg siden det inneholder innvollsparasitter og smittsomme bakterier, sushi, og østers), harsk fett og oljer, margarin, ferdigmat, hvitt brød, hvit ris, meieriprodukter, flerumettede vegetabilske oljer, og salte snacks.
  4. Ha en sunn livsstil. Ta med minst 20 minutters trening i timeplanen din regelmessig og langsomt øke den til 40 minutter daglig eller minst tre ganger per uke. Kontroller at du har minst 7 timers søvn hver dag og øke det gjør at du har ikke mindre enn åtte timer søvn per dag. Dette er et must siden du helbrede mens du sover, og det øker din immunitet. Rense fordøyelseskanalen og fjerne dødelige giftstoffer fra kroppen ved å drikke mye vann daglig, helst åtte glass om dagen. Spis mye frukt og få minst 15 minutter med sol å holde legen borte, og bidra til å produsere de nødvendige vitaminer i kroppen din.

Hvordan bygge opp immunforsvaret. Ta regelmessig immun forsterke vitaminer.
Hvordan bygge opp immunforsvaret. Ta regelmessig immun forsterke vitaminer.

En unse for forebygging er definitivt bedre enn en halvkilo kur. Så sørg for at du har kroppens immunsystem som en mager og mener maskin som avverger farlige og usunne elementer.