E2h

Hvordan bruke urter for å behandle høysnue

Høysnue oppstår vanligvis fra en allergisk reaksjon

Høysnue oppstår vanligvis fra en allergisk reaksjon. Dette allergisk reaksjon er vanligvis forårsaket av pollen. Dette er grunnen til at høysnue øker i løpet av våren og høsten sesonger når pollen er utbredt.

Urter kan tas for å behandle høysnue. Følg trinnene nedenfor for å behandle høysnue med urter.

  • Rådfør deg med legen din om mulige urter du kan ta. Det er best å ta kontakt med legen din i stedet for å søke på internett om de urtene du kan ta for å behandle høysnue. Dette er fordi det er folk som er mer utsatt for allergi forårsaket av urter. Urter er sterke naturlige rettsmidler til noen allergier. Men så kan de også forårsake allergi. En metode for å teste om urten er for sterk for deg er ved å plassere noen ekstrakt på huden din. Pass på at huden er uten sprekker. Hvis huden viser rødt utslett etter et par minutter, ikke drikker urt. Dette betyr ganske enkelt at ekstrakter av urten er for sterk for kroppen å tolerere. Det er mange urter som du kan rådføre deg med legen din før du prøver dem ut. Kanel, hvitløk, Gingko biloba, rosmarin, peppermynte og oregano er vanlige urter som brukes til å behandle høysnue.
  • Samle urter. Når legen forskriver en urt eller urter for deg, begynne å samle disse urtene umiddelbart. Urter er tilgjengelig i hagen eller dagligvarebutikker. De er billig og lett å vokse. Du ønsker kanskje å dyrke dem i hagen din.
  • Lage te fra urter. Du trenger en pott for dette trinnet. Fyll kjelen, halvveis med vann. Slå på komfyren til lav varme. Etter fem minutter, tilsett urt. La løsningen småkoke i tretti minutter. Du kan legge vann hvis den opprinnelige vannet har fordampet. Slå av ovnen etter tretti minutter. La løsningen avkjøles før du fjerner urt. Ved hjelp av en sil, hell løsningen på en container. Samle teblader. Du kan fortsatt bruke dem.
  • Drikke te. Hvis te er for sterk, kan du spe den med vann. Du kan også legge til honning som smakstilsetning. Drikke te etter hvert måltid for å sikre raskere restitusjon.
  • Påfør urter på øynene. Kamille er kjølende egenskaper bidrar til å berolige rennende øyne. Det lindrer også kløe. Pakk ut kamille olje ved å plassere kamille blader i en pott med varmt vann. La løsningen kult. Du kan velge å la løsningen i kjøleskapet. Fukt et håndkle på løsningen og plassere den over øynene dine.
  • Ta masse honning. Honey hjelper også behandle høysnue. Det gjør deg mindre følsom for pollen.


Hvordan bruke urter for å behandle høysnue. Rådfør deg med legen din om mulige urter du kan ta.
Hvordan bruke urter for å behandle høysnue. Rådfør deg med legen din om mulige urter du kan ta.

Du kan drikke kosttilskudd rik på quercetin sammen med urte te å minske høysnue symptomer. Hvis høysnue vedvarer, bør du kontakte lege.

Unngå luftfriskere

Unngå luftfriskere. Luftfriskere bare irritere dine nesehulen mer. Unngå dufter som irriterer nesen. Unngå mat som allergiske reaksjoner. Spis grønnsaker eller frukt.

Sørg for at klærne er vasket godt

Sørg for at klærne er vasket godt. Pollen tendens til å feste til klær. Sørg for at vaskemaskin kan fjerne fint smuss og pollen for å unngå høysnue.