E2h

Hvordan bruke ultralyd for å oppdage leddgikt

Revmatoid artritt (RA) er en slu sykdom manifestert ikke bare av den langvarige hevelse og betennelse i leddene, men ved sårhet i vevet rundt leddene og andre organer i kroppen din også.

Ultralyd

Ultralyd, som er populær å skille et ufødt barns tilstand inne i livmoren, er svært effektiv i å oppdage leddgikt ved å bekrefte eksistensen av væske i leddene. Med bruk av ultralyd, kan en person som lider av de tidlige stadiene av RA umiddelbart svare på sin samtalen, som ofte ikke identifisert under vanlige helseundersøkelser. Les videre og finn ut hvordan du kan oppdage leddgikt ved hjelp av ultralyd.

  • Spør en spesialist for å bruke ultralyd for å undersøke leddene X-ray kan oppdage skaden gjort,. Vanligvis en destructed felles etter RA har allerede utviklet seg til en mer akutte fasen. På den annen side vil ultralyd gjør legen din for å oppdage tidlige tegn på revmatoid artritt, inkludert hovedsakelig av betennelse i vev og ledd. På denne måten har du sjansen til å unndra skade på ledd ved å praktisere forebyggende tiltak ved tidlig påvisning av denne tause sykdommen.
  • Åpne dine bekymringer til spesialisten. Diskuter med spesialist i bestemte områder i kroppen din som du ønsker å bli undersøkt. Hvis det er en rekke ledd påvirkes av sykdommen, vil hver av disse områder må inspiseres individuelt.
  • Spesialisten spre spesialisert gel over mistenkelig område / s og observere lydbølger. Denne gel er utformet for å formidle et bredt spekter av ultralydbølger og hjelpemidler i en mer nøyaktig diagnose. Du vil se lydbølgene i skjermen som representerer tilstanden til indre struktur. Diagnosen er tolket gjennom lydbølgene transporteres som ekko.
  • Har ekko lest av en radiolog. Skjermbilde ekkoene som illustrerer de mest distinkte beskrivelse av den betente poeng. Ekkoene blir dokumentert elektronisk eller på en enkel film. Ved å tørke med silkepapir, må gel fjernes ut av kroppen din etter å ta de nødvendige ekkosignaler. Ultralyd brukes til å støtte funnene av sykdommen. Den sonography Resultatet skal samsvare med de tegn og symptomer som en person som lider av leddgikt. Dette er viktig å komme frem til det riktige medisinske resultatet og gi nøyaktig behandling.
  • Bruke ultralyd til å spore poeng der medisin bør injiseres for å fjerne eller stoppe akkumulering av væske og behandle smerte. Når tolkningen av ekkoene er lest, vil du bli gitt din første medisiner eller hjelp.
  • Følge utviklingen av sykdommen ved hjelp av ultralyd. Ha en oversikt over hver eksamen som har funnet sted. På denne måten kan du sammenligne alle resultatene fra begynnelsen til den nåværende tilstand. Dette er for å gi resept for den fortsatte behandling av sykdommen.


Frem til nå

Hvordan bruke ultralyd for å oppdage leddgikt. Spør en spesialist for å bruke ultralyd for å undersøke leddene.
Hvordan bruke ultralyd for å oppdage leddgikt. Spør en spesialist for å bruke ultralyd for å undersøke leddene.

Frem til nå, er årsaken til anskaffe RA ukjent, men det anses å være en systemisk autoimmun sykdom. Det påvirker ikke bare ledd og vev, men lungene, nodulær lesjoner, og sklera også. Og ifølge forskning, er 3% av verdens befolkning lider av RA, kvinner blir utsatt for lider av det tre ganger mer enn menn. Ultralyd er virkelig en stor hjelp i tidlig deteksjon av leddgikt, så hvis du starter opplever en mistenkelig symptom eller to, gjør konsultere legen din og besøke en ultrasonologist gang. Ta vare!