E2h

Hvordan bruke Shiatsu for kvalme

Tror du at det er visse punkter i kroppen som påvirker andre deler av kroppen? For eksempel, kan kvalme behandles ved å påføre press på visse deler av kroppen. Det høres kanskje ulogisk, men det er prinsippet om Shiatsu. Ifølge dette prinsippet kan anvende riktig trykk på et bestemt punkt av kroppen behandle noen plager. Vanligvis er dette en massasje, men et terapeutisk massasje med mer press av hendene.

Heldigvis kan du prøve kraft Shiatsu dag

Heldigvis kan du prøve kraft Shiatsu dag. Hvis du føler kvalm, bedre prøve den helbredende effekten av hendene 'press, aka Shiatsu, til enkelte punkter. Du kan bli overrasket over å føle den beste lettelse noensinne. Så kanskje, vil du tro at faktisk er dagens moderne medisin ikke så moderne, men likevel.

Prøv følgende punkter for å søke Shiatsu å avlaste deg av kvalme:

Alt krøll

Hvordan bruke shiatsu for kvalme. Alt krøll.
Hvordan bruke shiatsu for kvalme. Alt krøll.

De sammenleggbare deler i kroppen din som armer, ben, mage, ankler og håndledd er generelt kalt "bretten."

Prøv det press på armene først. Finne punktet mellom de to store muskler. Armene skal brettes litt for å finne dette punktet. Du vet du peker på rett sted hvis det har omtrent to tommelen bredde. Masser dette området i minst 30 sekunder. Massasje lenger hvis du ikke føler deg noe bedre. Prøv å gjøre den samme teknikken for den andre armen. Kanskje du vil føle deg bedre når du masserer det.

Den virkelige nøkkelen her er å finne den perfekte press for å avlaste kvalme. Så hvis det press på armene ikke vil fungere, prøve andre bretter. Følg samme fremgangsmåte som å finne rett sted, masserer forsiktig, og masserer til du føler deg bedre. Slutte å gjøre noen massasje hvis du føler deg verre. Bretten punkt som vil gjøre deg til å føle beste er det perfekte stedet. Ta oppmerksom på at fordi du må kanskje bruke Shiatsu igjen for å lindre kvalme.

Shiatsu på magen

Heldigvis kan du prøve kraft shiatsu dag. Shiatsu på magen.
Heldigvis kan du prøve kraft shiatsu dag. Shiatsu på magen.

Den unormale energistrømmen i magen er sagt å være en av de mest vanlige årsakene til kvalme. Hvis du har forsøkt å massere alle bretter, så dette er definitivt verdt et forsøk.

Her er de måter på hvordan å normalisere energiflyten i magen med Shiatsu teknikker:

  • Mellom pekefingeren og tommelen. Se det brede avstanden mellom disse to fingre? Det er det punktet du har å massere for å få lindring fra kvalme. Kraft og trykk på midten av dette punktet i en nedre stilling.
  • Bunn rib. Plasser hendene like over bunnen ribbein på forsiden. Langfingeren skal berøre dette punktet. Trykk forsiktig at rib med en nedadgående bevegelse.
  • Mellom mellomgulvet. Finn midten av brystet bein ved hjelp av en hånd finger tips. Trykk på den punkt for minst 2 minutter. Dette vil roe ned nervesystemet og hindre deg fra oppkast.
  • Over navlen. Plasser fingertuppene like over navlen. Dette er den midterste linjen av kroppen. Trykk her for å lindre kvalme forårsaket av oppblåsthet.

Finne ut hvilke av disse metodene vil fungere best for å avlaste deg fra kvalme. Det kan ta så mange prøvelser før du finner den beste. Men minst, du vet hva Shiatsu teknikk til bruk i tilfelle du blir angrepet av kvalme.