E2h

Hvordan bruke resveratrol å miste vekt

Har miste vekt alltid vært en bane for din eksistens

Har miste vekt alltid vært en bane for din eksistens? Det er flott å befeste selv med så mye effektiv allierte som du kan i din søken etter vekttap. En av de potensielle verktøy som kan hjelpe deg ut er Resveratrol. Resveratrol er en ganske nylig buzzword blant helse-entusiaster, og det lønner seg å i det minste vite mer om dette tillegget slik at du kan ta informerte beslutninger om hvorvidt du ønsker å prøve det ut.

  • Vite mer om resveratrol. Dette er en antioksidant som finnes hovedsakelig i røde druer, tyttebær, blåbær og rødvin, og det er naturlig produsert av planter som et antibiotikum å bekjempe sopp og bakterier som finnes i miljøet. Resveratrol har vist seg å ha en rekke helsemessige fordeler som forebygging av hjertesykdom, nyresykdom og enkelte kreftformer. Det styrker immunforsvaret og forebygger cellulær skade forårsaket av frie radikaler. I form av vekttap, har studier vist at resveratrol kan øke metabolic rate, forbedre den generelle energi, dempe appetitten, og føre til en nedgang i kroppsfett. Imidlertid har de fleste av studier gjort på Resveratrol blitt gjort på lab mus og noen kritikere sier at fordelene ved denne antioksidant på mennesker er fortsatt gjenstand for videre studier. I tillegg har det vært tilfeller av bivirkninger forårsaket av overforbruk av Resveratrol, og disse bivirkningene inkluderer leddsmerter, søvnløshet, influensalignende symptomer og akne utbrudd.
  • Rådfør deg med legen din. Det hele starter med å konsultere legen din. Dette vil sikre at Resveratrol vil utfylle din livsstil og vil ikke gå i veien for andre behandlinger eller medisiner som du er i dag.
  • Vet hvordan du skal velge en resveratrol merkevare. Fordi Resveratrol er en slik varm supplement i dag, kan du oppleve at det er så mange butikker og merker som selger varianter av dette produktet. Du kan finne ulike merker av Resveratrol på drugstores, helsekostbutikker og nettbutikker. Du kan også dra nytte av tilbud om gratis prøveversjon Resveratrol, men sørg for å lese de fine linjene: du ville ikke ønsker å bli fanget i en svindel som er vanskelig å komme bort fra!

    Når du velger mellom de ulike merkene tilgjengelig, bør du sørge for at den inneholder faktiske Resveratrol og ikke bare "rødvin ekstrakt" eller "druefrøekstrakt." Les nøye emballasjen og etikettene, og finne ut hvor mye Resveratrol den er formulert med, 250 mg per dag er det minste beløpet som en person trenger for denne antioksidant å få full effekt. Du bør også velge merker som har trans-Resveratrol som aktiv ingrediens. Selv om det er vanlig tilgjengelig i tablettform og kapselform er Resveratrol faktisk mest effektive i flytende form (kroppen bare absorberer 2-20% av Resveratrol hvis den er i tablettform). Endelig er det best at du velger et merke som er i "mikronisert" form, noe som betyr at molekylene er justert slik at de er små nok til å gå gjennom huden og slimhinnene.

  • Ta to resveratrol piller om dagen. Det er best at du deler opp de doser, en i morgen og en annen i kveld.


Hvordan bruke resveratrol å miste vekt. Vite mer om resveratrol.
Hvordan bruke resveratrol å miste vekt. Vite mer om resveratrol.

Dette er bare noen av de grunnleggende retningslinjer for å huske hvis du er interessert i å bruke Resveratrol å miste vekt. Unngå tendensen til å tenke på dette tillegget som en mirakelkur for vekttap, men det er fortsatt veldig viktig at du adoptere en samlet sunn livsstil, slik at du kan oppleve den sanne langsiktige fordelene ved bedre helse. Lykke til!