E2h

Hvordan bruke qigong å behandle allergier

Qigong eller Ch'i Kung er en kinesisk metode for healing og energi medisin som bruker pusteteknikker, kroppsholdning (bevegelig eller stillestående), og mental fokus for å fremme den enkeltes totale velvære. Gjennom konstant praksis, har den evnen til å rense kroppen for urenheter og helbrede ulike plager og sykdommer. Det er også bevist at praksisen med Qigong eliminerer stress og bygger opp utholdenhet og er anerkjent som og anbefales som en viktig form for alternativ medisin.

Allergi er et immunsystem lidelse som gjør en person reagerer sterkt på visse stoffer han kan bli utsatt for i miljøet, enten svelges eller ute i det fri. Fordi allergier har blitt en vanlig sykdom i løpet av årene, har folk søkt alternative måter for å behandle denne spesielle lidelsen. Ved å følge noen enkle trinn, kan Qigong vise seg å være en verdifull hjelp i utføring av en kur for allergier:

Hvordan bruke qigong å behandle allergier. Forskning på ulike aspekter av qigong.
Hvordan bruke qigong å behandle allergier. Forskning på ulike aspekter av qigong.

  • Forskning på ulike aspekter av Qigong. Medisinsk eller helbredende Qigong er spesielt rettet i herding denne typen plager. Det finnes flere bøker og andre materialer for å få informasjon fra om dette temaet.
  • Den grunnleggende ideen om Qigong skal regissere din energi på bestemte deler av kroppen som forårsaker du problemer med å eliminere ubehag. Visualisere og konsentrere seg om tanken på at dette området fungerer som den skal.
  • Være svært spesielt om holdningen din. For energi til å sirkulere fritt i kroppen din, være bevisst på at du må opprettholde riktig holdning til alle tider.
  • Gjør pusteøvelser som også er en grunnleggende element i healing Qigong. Ved å lære å kontrollere pusten, øker du styrken av kroppens systemer og muskler og forbedre tilstanden til immunforsvaret.
  • Praktiserer meditasjon som er rett og slett å være i din mest komfortable posisjonen og plassere deg selv i en helt avslappet sinnstilstand. Dette er en praksis som er avgjørende for å opprettholde god helse fordi du får kvalitet hviletid. Alltid huske at en uthvilt kropp er en sunn kropp.
  • Melde deg på Qigong klasser. De er ikke dyrt, og du kan være trygg på at du kommer om det på riktig måte med ekspert rådgivere våker over deg.

Qigong er ikke bare effektiv i forebygging og behandling av sykdommer

Qigong er ikke bare effektiv i forebygging og behandling av sykdommer, men presenterer andre fordeler i tillegg. Når den er tilpasset som en del av et individs livsstil, er det i stand til å stimulere avslapning respons av kroppen som igjen minsker stresset forårsaket av en fartsfylt og krevende livsstil. Det har blitt bevist at flere sykdommer og plager er stressrelatert, så evnen til å slappe reduserer risikoen på en ny måte. En god natts søvn er en annen fordel som kan oppnås fra praksisen med Qigong. Det tar vare på ens totale vesen uten bruk av eksterne midler og avhengige bare på hva som er inni en kropp for formålet. Det er en naturlig måte å holde seg frisk, og både voksne og barn kan dra nytte av det sterkt. Gi deg selv muligheten til å praktisere Qigong og se den gjøre underverker for deg.