E2h

Hvordan bruke naturopathy til behandling av osteoporose

Osteoporose er en tilstand hvor beina får skjør grunn av flere årsaker. Noen av disse er eldre, mangel på kalsium inntak i kroppen, fysisk skade og manglende evne i kroppen til å helbrede seg selv på grunn av dårlig helse. Noen mennesker har bedre mestringsstrategier når det gjelder å reparere skaden i sine ben. Noen er ikke så heldig og bukke for denne tilstanden. Osteoporose er mer vanlig hos eldre enn hos folk som er yngre enn 50 år. Men det er en liten prosentandel av folk under 50 år som er lider av osteoporose. Det er et bredt utvalg av medisiner som kan tas til behandling av osteoporose, men naturopathy er en tryggere vei å gå. Naturopathy bruker naturlige og ikke-invasive metoder for å behandle ulike typer sykdommer. Hvis du har osteoporose, og du ikke ønsker kjemikalier og legemidler å invadere ditt system, er naturopathy den beste for deg. Denne artikkelen vil vise noen av de naturopathic rettsmidler som du kan bruke til å behandle osteoporose. Lese videre.

  • Kosthold. Den viktigste komponenten i våre bein er kalsium. Hvis din diett mangler kalsium, er det på tide for deg å spise mer mat som er rik på kalsium. Drikk melk som er formulert for restaurering og styrking av bein. Suppler kalsium inntaket med vitaminer. Spis mindre protein, som mer protein du tar i, blir mindre kalsium absorberes av kroppen.
  • Urter. Rødkløver og drynaria root er to typer urter som er effektive i behandling av osteoporose. Rødkløver har et stoff som heter isoflavonoids som hjelper i å gjenopprette benmasse, og bidrar til å hindre tidlig debut av osteoporose når ofte tatt før blir diagnostisert av tilstanden. Drynaria rot, på hånden, er effektiv i å styrke skjelettet. Det finnes andre urter som kan brukes for behandling av osteoporose. Rådfør deg med naturopathic lege for flere urter som du kan bruke.
  • Sunn livsstil. Det er visse matvarer og andre ting som bidrar til tidlig debut av osteoporose. Det er matvarer som blokkerer opptaket av kalsium av kroppen. Noen av disse er matvarer som har for mye salt og sukker, meieriprodukter og kjøtt og kullsyreholdige og koffeinholdige drikker. Når du er en røyker, kanskje det er på tide for deg å tenke på å slutte som nikotin i sigaretter og tobakk stanse prosessen med å absorbere kalsium i skjelettet.
  • Trener. Snakk med legen din for riktig type trening for å bidra til å styrke dine bein. Du kan ikke bare gjøre tilfeldige øvelser som noen faktisk kan forverre tilstanden. Start med lette øvelser. Holdes vekk fra tung trening utstyr som de kan skade bein videre hvis du ikke vet riktig å bruke dem.
  • Hydroterapi. Denne typen naturopathic rette inkluderer bruk av vann til trening. Vann øvelser bidra til å styrke bein og hele kroppen. Bade på stranden eller i bassenget. Hvis du gjør det ofte, vil du legge merke til at dine bein lenger verke, og de vil virke sterkere enn før.


Når rammet med osteoporose

Hvordan bruke naturopathy til behandling av osteoporose. Når rammet med osteoporose.
Hvordan bruke naturopathy til behandling av osteoporose. Når rammet med osteoporose.

Når rammet med osteoporose, er det viktig å huske på at det er ikke slutten av verden. Hvis tilstanden confines du til din seng eller rullestol, husk at det finnes rettsmidler for å behandle den. Være årvåken og vedvarende i behandlinger hvis du virkelig ønsker å få livet tilbake. Før du kan bruke naturopathic rettsmidler nevnt ovenfor, må du kontakte naturopathic lege slik at du kan bli testet og retten naturopathic behandling forskrives til deg.