E2h

Hvordan bruke nattlysolje å starte arbeid

Mange vitenskapelige studier har fremmet inntak av nattlysolje når du prøver å overtale arbeidskraft. Nå er nattlysolje et supplement, kommersielt produsert i en kapsel. Oljen inneholdt i kapselen som består av store mengder prostaglandiner, et kjemikalie som kroppen naturlig produserer under de siste stadier av svangerskapet. Denne spesielle kjemiske er ansvarlig for å utarbeide livmorhalsen for arbeidskraft. Jo mer du har det i systemet, jo lettere vil det være for deg å indusere arbeidskraft. Det er der nattlysolje kosttilskudd kan komme inn i bildet. Ved å ta dette tillegget, vil du øke produksjonen av prostaglandiner gjør den endelige fasen av svangerskapet føles som en vind.

Hvordan bruke nattlysolje å starte arbeid. Konsultere legen din før du begynner.
Hvordan bruke nattlysolje å starte arbeid. Konsultere legen din før du begynner.

Her er en effektiv diett som vil hjelpe deg enkelt starte arbeidskraft. Husk at du kun skal starte dette regimet så snart du passerer 36-ukers mark av svangerskapet. Starte regime tidligere kan påvirke utviklingen av barnet, spesielt lungene hans.

  • Konsultere legen din før du begynner. Selv om dette regimet kan anses trygt og effektivt for de fleste, er det fortsatt kan være noen mennesker som vil ha medisinske forhold som vil komme i konflikt med det. Når det er sagt, av sikkerhetsmessige årsaker, er det sterkt anbefalt å få farten signal av legen din før du fortsetter.

    Ikke bekymre deg. Hvis legen din ser ingen problem med din helse og babyens utvikling, vil han mest sannsynlig anbefale å ta dette tillegget. Han vil gi deg spesifikke instruksjoner om hvordan du skal gå om det, spesielt den delen hvor du skal sette inn nattlysolje supplement direkte inn i skjeden din. Ja, det vil være en del av regimet.

  • Starter religiøst ta tilskudd. Når du får klarsignal fra legen din, kan du begynne å ta nattlysolje supplement. Om 500mg av supplement tas daglig er en god start. Du bør begynne regimet så snart du når 36te uken. Som du kommer nærmere din forfallsdato, kan du opp dosen til rundt 4 kapsler per dag. Den 4-kapsel daglig dose bør bare gjennomføres i de siste 4 ukene av svangerskapet.

    I noen tilfeller kan du oppleve visse bivirkninger som løs avføring, diaré eller kvalme. Hvis det er tilfelle, må man redusere dosen. Hvis symptomene vedvarer, er å stoppe diett anbefales.

  • Supplere med skjeden innsetting. Bortsett fra den direkte inntak av supplement, anbefales det at du direkte bruke den til skjeden din når du kommer finalen 2 til 3 uker av svangerskapet. En kapsel om dagen tatt om natten, før sengetid, vil gjøre. Som en forholdsregel, sørg for at du skal vaske og desinfisere hendene, spesielt fingrene, før du gjør dette for å unngå å spre bakterier inn mest spesielle stedet.


Gelen vil smelte innen et par minutter

Gelen vil smelte innen et par minutter, og oljen inne vil lekke inn cervix, bløtgjør det i prosessen. Dette vil vesentlig bidra overtale arbeidskraft fører til en lettere fødsel. Du bør være oppmerksom på at å gni olje som finnes inne i kapselen direkte på perineum vil hjelpe utrolig også.