E2h

Hvordan bruke musikk i en cardio kickboxing trening

Når du gjør cardio kickboksing trening

Når du gjør cardio kickboksing trening, en av de tingene som kan hjelpe deg med å gjøre treningen enklere og mer utholdelig er god musikk å spille når du går med din kickboksing rutine. Bruke musikk kan gjøre hele treningen mye mer moro og mye morsommere, og variasjonene i musikken kan også hjelpe så minne om at du er ferdig med en type trening eller det andre. Beats i musikken kan også tjene som timing for dine trekk. Her er hvordan du kan bruke musikk i en cardio kickboxing trening.

Hvordan bruke musikk i en cardio kickboxing trening. Tenk på din trening.
Hvordan bruke musikk i en cardio kickboxing trening. Tenk på din trening.

  • Få upbeat sanger. Først av alt, må du velge sanger som er fengende og livlig. Husk at du skal flytte mye under ditt kickboksing trening. Den siste tingen som du ønsker er å bli dratt ned av langsom musikk. Klassisk musikk, ballader, opera, og instrumentaler er alle gode typer musikk, men når du trener, trenger du noe som vil holde deg motivert, holde deg våken, og holde deg i bevegelse. Velg sanger fra upbeat sjangere, slik som House, Dance, Funk, og andre relaterte sjangere.
  • Velg tempoet. Deretter må du velge tempoet for treningen. Husk at det er mange musikkspillere som vil tillate deg å endre tempoet i en bestemt sang, spesielt hvis sangen er lagret i formater som MIDI. Det er noen sanger som er fengende og nydelig, men som trenger en raskere tempo. Bruk musikk redigering programmer for å endre tempoet, slik at du vil være i stand til å bevege seg raskere med en rask tempo hjelper du flytter sammen.
  • Tenk på din trening. Bortsett fra tempoet, må du også vurdere de ulike delene av treningen. Det finnes ulike typer og varianter til cardio kickboksing rutine. Matchende både musikken og rutine til hverandre vil tillate deg å få musikk som passer perfekt med dine trekk. Denne måten, er hvert slag i musikken koordinert med dine trekk. Naturligvis kan du ikke alltid finne en musikk som vil matche din trening. En god måte å håndtere dette på er å endre din trening rutine litt slik at den er i perfekt synkronisert med musikken.
  • Vurdere slagverk og synthesizere. Deretter velger hvilke typer verktøy som brukes i musikken. For eksempel musikk som er laget ved hjelp av synthesizere og perkusjon vanligvis gjør for utmerket trening musikk, siden beats i slike instrumenter er upbeat og livlig. Horn, trompeter, og bandet instrumenter også fungere bra for cardio kickboksing trening. Unngå de med strengeinstrumenter som piano, gitar og andre.


Til slutt

Til slutt, sørg for at du velger din trening musikk som du liker og som du er komfortabel med. Husk at du skal lytte til denne musikken flere ganger i uken, noe som er grunnen til at du må sørge for at musikken er beroligende for ørene. Med dette i tankene, bør du være i stand til å bruke musikk i din cardio kickboksing trening rutine.