E2h

Hvordan bruke Lansinoh

Lansinoh er ren lanolin som brukes av ammende mødre for å avlaste sine såre brystvorter. Det reduserer smerten en mor endures amming selv når deres brystvorter er ømme. Den akselererer også helbredelsesprosessen ved å opptre som en hud barriere for å hindre tap av fuktighet. Det hjelper også hindre dannelsen av skorper og skorper rundt brystvortene. Det er en hypoallergenic fuktighetskrem som er trygt å stå på brystvorten selv når det er på tide å amme barnet. Lansinoh er den eneste aktuell krem ​​som er godkjent av La Leche League International som sikker for bruk med spedbarn. Ta en titt på tipsene nedenfor om hvordan du bruker Lansinoh.

Hvordan bruke lansinoh. For mødre med en tendens til å ha sensitiv og tørr hud bruke litt lansinoh over hele brystene og brystvortene før du tar et bad.
Hvordan bruke lansinoh. For mødre med en tendens til å ha sensitiv og tørr hud bruke litt lansinoh over hele brystene og brystvortene før du tar et bad.

  • Hvis huden din har en tendens til å være tørr, påfør en liten mengde Lansinoh al over brystvorten områder begynner fra den siste trimester. Dette bør gjøres to ganger om dagen for å gjøre dine brystvorter glatt og smidig og fuktig.
  • Rett etter fødselen, og når du er allerede begynt å amme, bruke en liten mengde Lansinoh over hele brystvorten området før og etter amming. Dette vil bidra til å holde huden glatt. Med brystene dine bli utvidet på grunn av opphopning av morsmelk, er huden din kontinuerlig strukket og det er behov konstant fuktighetsgivende for å hindre kløe og holde den elastisk.
  • For mødre med en tendens til å ha sensitiv og tørr hud bruke litt Lansinoh over hele brystene og brystvortene før du tar et bad. Dette vil hindre huden din mot tap av fuktighet samt fra tørking effekter av varmt vann og bad såper. Du kan også bruke Lansinoh før og etter svømmetur i bassenget. Det vil forsegle i fuktighet på huden din og hindre den fra å bli tørr fra kjemikalier blandet med bassengvannet.
  • Ikke bare ammende mødre kan nyte fordelene av Lansinoh. Hvert medlem av familien kan bruke den. Det kan brukes til leppene for å hindre chapping og sprukne lepper. Du kan også bruke litt av Lansinoh hvis du lider av sprukne hæler. Bleie utslett vil også leges raskere med anvendelsen av Lansinoh. Mødre med små barn som ofte gjør håndvask kan også bruke Lansinoh å hindre hendene fra å bli for tørr. Det er en veldig god fuktighetskrem å søke på tørre, sprukne og sensitiv hud.
  • Du kan også bruke Lansinoh å lanolize dine ull ammeinnlegg og ull bleie dekker med Lansinoh. Naturlig ull har lanolin som gjør det vanntett og myk, men overtid og med mye bruk og vask, kan dette også redusere. Du kan re-lanolize dine ullplagg ved oppløsning om to gram av Lansinoh i veldig varmt vann. La den avkjøles før du legger ull elementer og forlater dem i bløt over natten. Skyll elementene lett i kaldt vann og pakk dem i et håndkle til å absorbere det meste av fuktigheten. Lå eller henge elementene til tørk. Du kan gjenta prosessen en gang i måneden som kreves.

Vask alltid hendene med såpe og vann før du bruker Lansinoh på huden din for å hindre overføring av smuss og bakterier. Lansinoh er veldig lett å spre og et lite beløp er dekke nok store områder av huden.