E2h

Hvordan bruke kosttilskudd for slitasjegikt

Artrose, også kjent som degenerative joint sykdom, skjer når brusk som beskytter leddene gradvis forverres. Det skjer vanligvis i middelaldrende individer. Artrose resulterer i smerter, stivhet og hevelse, som vanligvis er vanskelig å tolerere. Dette er grunnen til at mange Artrose pasienter lokkes til å ta kosttilskudd som lover lindring, smertereduksjon, og bedre felles funksjoner. Hvis du er en av disse pasientene, kan du trenger å vite hvordan du skal bruke disse kosttilskudd. Her er noen tips.

  • Konsultere legen din. Husk at inntak av kosttilskudd, enten for slitasjegikt eller andre forhold, bør godkjennes av legen din. Fordi han vet nøyaktig hva din tilstand er, kan han fortelle om å ta kosttilskudd vil være til nytte for deg. Dette gjelder spesielt hvis du tar medisiner for andre forhold. Husk, kan interaksjon mellom medikamenter og kosttilskudd forårsake helseproblemer.
  • Vurdere din allergi. Finn ut om de kosttilskudd av ditt valg har stoffer eller komponenter som du er allergisk. Hvis du ikke vurdere din allergiske tendenser, kan du ende opp med å håndtere kvalme, hodepine, utslett, eller diaré. Snakk med legen din om kosttilskudd og allergier.
  • Finn ut når du er ment å ta kosttilskudd. Pakken av kosttilskudd vanligvis indikerer den beste tiden å ta kosttilskudd. For å være sikker, spør legen din. Vanligvis, skjønt, blir kosttilskudd tatt etter et måltid, tre ganger daglig.
  • Følg dosering. Dosen varierer fra supplement for å supplere, så sørg for å sjekke doseringen på pakken. Husk å aldri gå utover den anbefalte doseringen for å unngå alvorlige helsemessige konsekvenser. Når det gjelder kosttilskudd og medisiner, mer er ikke alltid bedre. Så hvis du er fristet til å øke dosen din til å doble opp kosttilskudd 'effektene, holder deg tilbake.
  • Kjenn bivirkninger. Akkurat som medisiner, kosttilskudd for slitasjegikt også forårsake bivirkninger. Bivirkningene er vanligvis ikke alvorlig, men de kan vise seg å være fysisk begrensende. Så hvis du ønsker å ta kosttilskudd eller allerede tar noen, må du ta oppmerksom på eventuelle bivirkninger. Hvis du noen gang bivirkningene blir intens, slutte å bruke den umiddelbart.
  • Fortsette medisinering. Inntak av kosttilskudd betyr ikke at du må slutte medisiner for osteoarthritis. Husk at kosttilskudd alene ikke kan forbedre tilstanden. Så hvis legen foreslår du tar medisiner i forbindelse med kosttilskudd, må du ta begge.
  • Ta oppmerksom på at kosttilskudd er ikke så grundig studert som reseptbelagte medisiner. Selv kosttilskudd er vanligvis laget av naturlige ingredienser, gjør de vanligvis ikke garantere effektivitet og sikkerhet. Dessuten er de ikke under de føderale og Drug Administration regulering praksis. Så hvis du tar kosttilskudd, er du i hovedsak å ta sjanser. Selvfølgelig, det er flere folk som kan bevise effektiviteten av kosttilskudd. Men du kan ikke si sikkert om de vil fungere for deg før du prøver dem.


Hvordan bruke kosttilskudd for slitasjegikt. Konsultere legen din.
Hvordan bruke kosttilskudd for slitasjegikt. Konsultere legen din.

Bortsett fra å ta kosttilskudd, kan du også forbedre tilstanden ved å ha et balansert kosthold. Snakk med legen din eller dietetiker om mat som kan lette slitasjegikt.