E2h

Hvordan bruke homeopati å øke immunsystem

Hvis du prøver å finne måter å forbedre din sunn og øke immunitet, så vil du kanskje vurdere å homøopati. Selv mange skeptikere er skeptisk om homeopati, har denne praksisen har eksistert i århundrer og er nå å få bredere aksept på grunn av effekten av sine metoder.

Hvordan bruke homeopati å øke immunsystem. Forskning på homeopati.
Hvordan bruke homeopati å øke immunsystem. Forskning på homeopati.

Homeopati kan brukes til å behandle en rekke medisinske plager og avlaste en rekke symptomer. Hvis du er i god allmenntilstand, kan du fortsatt bruke homeopati å forbedre immunitet. Her er hvordan du bruker homeopati å øke immunsystem.

  • Forskning på homeopati. Det er viktig at du lærer mer om denne type vitenskap før du avskriver den. Homeopati er en alternativ tilnærming til healing som er mindre invasiv enn tradisjonell vestlig medisin. Det gjør at kroppen til naturlig helbrede seg selv hvis gitt de riktige verktøyene. Det tar litt tid å bli vant til denne måten å tenke på, spesielt hvis du er vant til å ta over skranke medisiner og reseptbelagte legemidler for en rekke plager. Ha et åpent sinn og lære mer om denne tilnærmingen, slik at du kan prøve det. Materia Medica er navnet på manualen som viser de ulike homeopatiske medisiner.
  • Snakk med en homeopati utøveren. En homeopat er den beste personen til å snakke med hvis du ønsker å øke immunitet og forbedre din generelle helse. Du bør ikke forsøke å medisinere deg selv noen form for medisiner, og dette inkluderer homeopatisk behandling. Du vil bli vurdert av utøveren basert på dine symptomer, vaner og personlighet og en bestemt type homeopatisk medisin vil bli gitt til deg.
  • Følg instruksjonene nøye. Når du er foreskrevet noe av homeopat, må du følge den til punkt og prikke. Dersom du får Nux vomica, ikke forsøke å ta andre typer homeopatisk behandling med mindre foreskrevet. Selv i en fortynnet form, homeopatisk behandling er svært kraftige når det gis i kroppen. For eksempel er Nux vomica gitt til mange type A personligheter for å hjelpe dem roe ned. På den annen side, er Sulphur gitt til svært oppfinnsomme individer som ofte lider av hodepine. Plusatilla gis til mindre aggressive personligheter som ofte lider av menstrual problemer eller har urinveisproblemer. Så du kan se, er hver medisin catered å behandle en bestemt type person og symptom.
  • Gjennomføre en sunn livsstil. Å støtte homeopatisk behandling, må du leve en sunn livsstil. Kutte ned på å spise fet og usunn mat, og fokusere på å spise elementer som er friske og hele korn. Få nok søvn og mosjon og lære å håndtere stress. Vurdere homøopati som en del av en helhetlig tilnærming til å leve sunt, snarere enn som et band-aid-løsning til en ellers usunn livsstil.
  • Unngå å ta over disk medisiner og antibiotika. Hjelp avgifte kroppen din av andre legemidler ved å begrense mengden narkotika du tar. Unngå å ta en pille hver gang du føler noen smerte eller ubehag. Tillate kroppen til å helbrede seg selv naturlig og på en forsiktig måte.


Vurdere homeopati å forbedre din helse og øke immunsystem. Gjør det til en del av din sunne livsstil.