E2h

Hvordan bruke holistisk medisin til å behandle FMS

Fibromyalgi syndrom (FMS) er en kronisk smerte over hele kroppen som påvirker muskler, leddbånd, sener og ledd. Det er smerter i begge sider av kroppen, samt over og under midjen. Symptomer er tretthet, stivhet, spenning, migrene, irritabel tarm, søvnløshet, nummenhet og kribling, tørre øyne og munn og en rekke andre forhold. En person diagnostisert med FMS kan oppleve humørsvingninger, samt problemer med å konsentrere seg, depresjon og angst.

Årsaken til dette syndromet er ukjent

Årsaken til dette syndromet er ukjent, så de fleste behandlinger er sentrert rundt smertebehandling og livsstil modifisering. Det finnes ulike behandlinger tilgjengelig som medisiner og fysioterapi. Holistisk medisin kan også være i stand til å hjelpe pasienter med FMS. Her er noen måter du kan bruke.

  • Praktisere meditasjon. Transcendental meditasjon kan hjelpe deg å fokusere på velvære og hjelpe deg med å visualisere god helse. Meditasjon kan også bidra til å lindre stress ved å hjelpe deg å slappe av og holde fokus. Finn et rolig sted og sitte eller ligge. Lukk din egen og fokusere på å ta langsomme dyp rensing åndedrag. Forestill deg selv badet i en lys hvitt lys og som lyset passerer gjennom kroppen din, la den ta bort fra kroppen. Fortell kroppen din til å slappe av. Meditasjon kan også hjelpe søvnløshet, redusere angst og gi deg en generell følelse av velvære.
  • Rydde opp din diett. Redusere toksisiteten i kroppen din. Øke forbruket av hele korn og frukt og grønnsaker. Å ha mer fiber i kroppen din vil hjelpe forstoppelse. Redusere forbruket av svært bearbeidet mat, særlig de høyt i mettet fett, salt og sukker.
  • Ta kosttilskudd. Ta MSM supplement. Methyl sulfonyl metan er anaturally forekommende svovel som finnes i menneskekroppen, men er mangelfull hos mennesker med FMS. Det fungerer som en anti inflammatorisk så det hjelpemidler i smerte reduksjon. Glucosamine and chondroitin kan også hjelpe siden disse avlaste felles sårhet. Vitamin D kan også hjelpe.
  • Drikk eplejuice. Epler inneholder eplesyre, som har vist seg å lindre muskelsmerter og tretthet.
  • Til hjelp i søvnløshet, ta melatonin eller GABA og Ornithine. GABA og Ornithine har også blitt vist å øke immunitet så vel.
  • Prøv akupunktur. Dette tradisjonelle kinesiske tilnærmingen bruker små nåler som brukes til ulike meridian punkter på kroppen. Den kan brukes for å lindre smerte, forbedre sirkulasjonen og lindre søvnløshet.
  • Få en massasje. Akupressur terapi, reiki massasje, kan watsu massasje, boblebad og en tradisjonell massasje alle hjelpe til smertelindring assosiert med FMS.
  • Ta kontakt med en craniosacral terapeut. En CST lege vil forsiktig manipulere energi meridianer i kroppen din for å ta høyde for eventuelle energiblokkeringer å bli utgitt, bare ved å plassere hendene fra pasientens hode jobbe seg ned til bunnen av ryggraden. En økt varer i omtrent en time.

FMS er en vanskelig diagnose

Hvordan bruke holistisk medisin til å behandle FMS. Praktisere meditasjon.
Hvordan bruke holistisk medisin til å behandle FMS. Praktisere meditasjon.

FMS er en vanskelig diagnose, og det er livsforandrende. Den konstante styring av smerte kan ta sin toll fysisk, følelsesmessig og mentalt på pasienten og deres familie. Når du bruker noen av de holistiske og alternative behandlingsformer, ta kontakt med lege slik at disse ulike modaliteter kan arbeide sammen for å gi deg den beste smertelindring.