E2h

Hvordan bruke glidere for å trene

Ab glidere ser ut som et hjul med håndtak som stikker ut ved siden av dem. Ideen om denne maskinen er å utvide kjernemuskulaturen og deretter kontrakt dem, og gir deg et komplett utvalg av trening på bare noen få minutter hver dag.

Nedenfor finner du fremgangsmåten du kan bruke til å forbedre din kjernevirksomhet og forbedre din generelle egnethet.

Hvordan bruke glidere for å trene. Uhindret trening området.
Hvordan bruke glidere for å trene. Uhindret trening området.

  • Uhindret trening området. Du må sette opp i en uhindret område hvor du kan utvide kroppen fra fingertuppene til tærne uten å bli hindret av møbler eller andre elementer rundt. Hvis du har en veranda eller en lanai, ville det være best at du sette din utemøbler. Kontroller at du er på et sted hvor du kan strekke ut og gjøre representanter uten distraksjoner også. Du må konsentrere deg om dine muskler i minst 30 minutter for Ab Slider å være effektive.
  • Sikkerhet først. Du kan bruke en matte med denne øvelsen, eller du kan velge å bare skyve på den nakne gulv eller teppe. Husk at matter er lettere å rengjøre av svette din i tilfelle at du svetter som en foss. Du må også bruke vektløfting hansker som vekten av kroppen din vil være på håndflatene som de grep Ab Slider er håndtak. Velg vektløfting hansker som har håndleddet støtter som du ikke ønsker å forstuing håndleddene mens du arbeider på Ab Slider. Spraining håndleddene kunne føre til en betydelig stopp i treningen din som du bruker hendene til å stabilisere deg selv mens magemusklene utvide og kontrakt under trening.
  • Gå ned på kne. Lær riktig posisjon når du bruker Ab Slider. Når du trener med riktig og riktig holdning, ikke bare du trene de riktige musklene, men du forbrenner fett mer effektivt å gjøre din fremgang mye mer merkbar, og du vil bli motivert til å fortsette å arbeide ut med Ab Slider.
  • Knærne sammen, hendene fast på ab glidebryteren håndtak. Kontroller at du bruker din kjernevirksomhet for å stabilisere og kontrollere bevegelsene.
  • Konsentrer deg om bevegelser og holdning. Når du starter opp, trenger du ikke å gjøre mye av reps. Du trenger bare å få en bedre kroppsholdning og bevegelser ned pat først. Nøkkelen til en effektiv, fettforbrennende trening er ikke med antall reps, men hvor mye muskler arbeider på å gjøre representanter. Du kan gjøre hundre representanter, men det vil ikke være effektiv hvis du gjør dem i feil stilling. Men gjør 20 med riktig holdning og kontrollerte bevegelser vil gagne kroppen din bedre.
  • Bevege seg sakte og bevisst. Begynn med knærne og føttene sammen danner en opp-ned V med hendene holder Ab Slider. Skyv valsen fremover med hendene. Vekten skal overføre fra midten av kroppen din til hendene med bevegelsen. Strekk ut så langt du kan og deretter sakte gå tilbake til utgangspunktet.
  • Føle brenne. Gjenta til svikt. Sørg for at du føler musklene fungerer.