E2h

Hvordan bruke fysisk terapi for å komme seg fra et slag

Et hjerneslag er en tilstand av hjernen der blodtilførselen til hjernen blir forstyrret og blodet er en ansvarlig for å frakte oksygen til hjernen. Når oksygentilførselen til hjernen er kuttet av, cellene i hjernen din dør og gjengi dem svekket. Det er mange årsaker til hjerneslag i en menneskekropp. Det kan være forårsaket av stress, spise feil mat, sportslige en usunn livsstil, etc. Hvis du har lidd av hjerneslag og gjengis noen av dine kroppsdeler immobile, vil legen anbefale deg å få fysioterapi for å fullt igjen fra immobilitet din og gjenopprette kroppens funksjoner. Her er hvordan du bruker fysioterapi for å komme seg fra et slag:

Hvordan bruke fysisk terapi for å komme seg fra et slag. Før du kan fullt igjen fra strek handikap.
Hvordan bruke fysisk terapi for å komme seg fra et slag. Før du kan fullt igjen fra strek handikap.

  • Før du kan fullt igjen fra Strek handikap, bør du forstå fullt ut hva som forårsaket din strøk. Slag er vanligvis forårsaket av kolesterol bygge opp den linjen din arterieveggene. I overkant av disse gjennom hele livet ditt, kan du ha utviklet en usunn flyt for oksygen for å gå til hjernen. Hjernen trenger oksygen i blodet å fungere godt så det første du bør lære å leve med, er å endre spise-og livsstilsvaner.
  • Gjør ditt beste for å hindre slag å skje igjen i fremtiden. Du bør sjekke blodtrykket ditt regelmessig og planlegge en fysisk eksamen hver 6. måned eller hvert år for å overvåke blod helse.
  • Avhengig av kroppen din del slag har påvirket, vil din fysiske terapeut anbefaler visse fysioterapi øvelser som spesifikt retter det berørte området. Hvis hjerneslag har påvirket dine føtter og ben, vil du bli bedt om å gjøre fysioterapi som involverer gange og langsom leg raises.
  • Du bør alltid huske at veien til utvinning ville være mye lettere hvis du følger din fysiske terapeut ordre. Hvis han forteller deg å gjøre så mye ben stiger som du kan selv om du er hjemme og ikke på sykehuset, bør du gjøre det. Din utvinningen vil avhenge av hvor religiøst du følger din terapeut. Hvis du er for lat eller hvis du er for deprimert til å få deg trener, bør du prøve å gjenopprette først fra sjokk og depresjon å frigjøre ditt sinn og utvikle utholdenhet til å komme seg.
  • Følg din fysioterapi planen religiøst. Du bør ikke gå glipp av en økt eller forkorte tiden du har til din fysioterapi. Hvis du ikke er fullt bestemt på å overvinne din slag skade, vil du ikke komme seg helt fra det.

Fysioterapi kan gjøres hjemme eller på et sykehus

Fysioterapi kan gjøres hjemme eller på et sykehus, avhengig av hva gadgets eller maskiner den fysiske terapeut kommer til å bruke til å hjelpe deg i utvinning din. Det er enkle øvelser som du kan gjøre hjemme som sitter opp i sengen som den mest grunnleggende utøvelse av den. Rehabiliteringsprosessen tar lang tid, så lenge som 6 måneder til et år, slik at tålmodighet er nødvendig for full gjenoppretting.