E2h

Hvordan bruke forberedelse H i hjemmet

Hemorroider er trolig en av de mest ulidelig smertefulle tilstander noen kan oppleve. Tenk deg å ikke kunne sitte komfortabelt fordi baken vondt. Samtidig kan det være ganske pinlig. Heldigvis finnes det medisinske og naturlige måter å kurere hemorroider. Og har noen vist seg å være effektive for mange mennesker. Forberedelse H er en av disse rettsmidler.

Forberedelse H er en krem ​​som brukes til å lindre ubehag og smerte som hemorroider skape i anal region. Mange har gått god for sin effekt. Les tipsene nedenfor for å få nok informasjon om Forberedelse H.

  • Rådfør deg med lege eller hudlege. Før du fortsetter med sin bruk, sørg for at legen skilt ut på den. Forberedelse H er ikke for alle. Det fungerer ikke med alle hudtyper, og det kan komme i konflikt med andre helsemessige forhold og medisiner.
  • Vet hvordan forberedelse H krem fungerer. Den blokkerer smerte signaler som kommer fra hovne vev og hud nerveender. Forberedelse H letter disse symptomene som det vil midlertidig redusere betennelse og vil fungere som en naturlig bedøvelse.
  • Kjøp forberedelse H krem. Din hudlege kan ha det eller hun kan henvise deg til noen som selger det. Kremen er vanligvis tilgjengelig på drugstores og Rimi apotek området. Finn ut om du har allergi mot noen ingredienser som inngår i Preparation H krem ​​før du kjøper og søker. Din hudlege eller lege kan hjelpe deg med dette.
  • Ta oppmerksom på at forberedelse H krem kan utløse noen helsemessige forhold. Ikke bruk krem hvis du er ammer, gravid, eller planlegger å ha en baby. Unngå kremen hvis du tar noen reseptfrie eller reseptbelagte medisiner, kosttilskudd eller urte behandling. Det må også unngås hvis du har diabetes, skjoldbrusk problemer, høyt blodtrykk, hjerteproblemer, og problemer med vannlating på grunn av en forstørret prostata. Og unngå å bruke Forberedelse H hvis du tar medisiner for depresjon eller høyt blodtrykk.
  • Rense den infiserte området. Vask hendene grundig før påføring. Renslighet må praktiseres ikke å infisere delikat anal hud. Slitasje sanitized gummihansker, hvis mulig. Bruk våte vev kluter og såpe varmt vann for å rengjøre området. Etter det, klapp området med en ren og tørr klut.
  • Påfør forberedelse h. Klem litt krem på fingertuppene. Gni hemorrhoid vev forsiktig. Ikke satt mye press for å unngå ubehag.
  • Fest utlevering cap å lindre interne hemorrhoid smerte. For å gjøre dette, litt sette den fleksible gummi cap gjennom endetarmen. De små åpninger gummihetten må trenge endetarmen. Deretter klem litt krem ​​fra røret. Vask hendene etter påføring.
  • Observer tilstand. Kontroller og følg instruksjonene legen din. Analysere om det er endringer i hemoroider i den avsatte helbredelse tid. Ikke bruk Forberedelse H lenger hvis tilstanden din forverres. I stedet, bruk en annen alternativ behandling som urtemedisiner. Comfrey, psyllium, trollhassel, slakter kost, aloe Vera, og hestekastanje er noen av de mest populære urte rettsmidler. Men bør du kontakte lege før du bruker noe bare for å sørge for at du er trygg.


Hvordan bruke forberedelse H i hjemmet. Rådfør deg med lege eller hudlege.
Hvordan bruke forberedelse H i hjemmet. Rådfør deg med lege eller hudlege.

Vær ærlig med legen din fra starten slik at han kan hjelpe deg på best mulig måte. Det er ingen grunn til å skamme seg hvis du har hemoroider. Den beste tingen å gjøre er å finne den beste botemiddel. Og kanskje Forberedelse H være at rette.