E2h

Hvordan bruke folkemedisinen for å behandle forkjølelse

De forkjølelse samt alle andre vanlige sykdommer har alltid vært avhjulpet ved gamle tradisjonelle naturlige behandlinger som integrerer urter med visse tradisjonelle tro. Disse tradisjonelle og noe gammelt midler er nå kalt folkemedisin og kan variere fra region til region. Gjennom århundrene har noen av disse folk medisinske rettsmidler vært så anerkjente å være ganske effektiv at det har overlevd tidens tann og fortsetter å bli brukt i healing visse forhold, for eksempel forkjølelse. Hvis du har en kald og ønsker en naturlig behandling for å bli kvitt den, så her er noen behandling for deg.

Hvordan bruke folkemedisinen for å behandle forkjølelse. Forskning på folk rettsmidler.
Hvordan bruke folkemedisinen for å behandle forkjølelse. Forskning på folk rettsmidler.

  • Forskning på folk rettsmidler. Folkemedisin vil variere fra region til region. For eksempel kan de folkelige behandlinger for forkjølelse i Native europeisk kultur variere sterkt med de folkelige behandlinger finnes i Europa. Men de fleste midler ligner i enkelte stoffer. I alle fall ville det være lurt å gjøre noen undersøkelser på visse folk medisinske rettsmidler for en kald tvers av flere kulturer. En god tommelfingerregel er å bruke en folkemedisin som er nøyaktig lik i flere innfødte kulturer. En annen mulig regionen for å se nærmere på for folk medisinske rettsmidler er Kina, som har de mest naturlige og alternative løsninger som har vist seg å være effektive. Selvfølgelig bør forskningen være fokusert på å behandle forkjølelse.
  • Rådfør deg med en helhetlig utøveren. Bortsett fra forskning, kan det være lurt å konsultere en helhetlig eller homeopathic utøveren som disse menneskene er spesialister på naturlig rettsmidler. De vil anbefale behandlinger som du kan vurdere å være folkemedisin.
  • Drikke urtete. En vanlig folk behandling som finnes i mange innfødte og gamle kulturer er urte-te. Drikk en kopp varm urtete blandet med noen dråper honning. Dette kan berolige lungene og halsen, og kan decongest dine nesehulene nå fylt med snørr og lignende. Urtene for te kan variere, men de fleste synes ginseng root ganske effektiv.
  • Ta vitaminer. Selvfølgelig kan du alltid velge kommersielle og syntetiske vitaminer i markedet. Men gamle urtemedisiner også gi sunne doser av vitaminer som trengs for å kurere og motvirke forkjølelse. For eksempel, drikker appelsinjuice er en vanlig behandling tilpasset i moderne tid, men var allerede antatt å inneholde visse ernæringsmessige ingredienser som trengs for å bekjempe vanlige åndedrettsproblemer. En mindre kjent folk behandling er bete juice som du kan prøve også. Bete juice er fullpakket med vitaminer, men kan smake ganske stygg. Sørg for å legge til et par dråper honning for å friske opp smaken og legge en beroligende effekt.
  • Få sengeleie. På tvers av alle kulturer, kan forkjølelse bli helbredet gjennom sengeleie. Dette var troen før og fortsatt troen dag. Med andre ord, vil det beste folkemedisinen for å behandle forkjølelse være komplett sengeleie. Kombiner dette med naturlige og urte-behandlinger, og du bør slå den kalde raskere enn du tror.

Uansett hva du gjør og velge

Uansett hva du gjør og velge, ville det være bra å konsultere en ekspert til å peke deg i riktig retning. Det er viktig å lese opp på ulike naturlige rettsmidler også. Selvfølgelig gå til lege for å spørre om behandlingen du er i ferd med å ta, kan komme i konflikt med noen medisiner eller tilstand du har.