E2h

Hvordan bruke energi healing for å overvinne avhengighet

Først av alt

Først av alt, hva er energi healing? Energi healing fungerer med troen (i henhold til Ayurvedisk medisin) at menneskekroppen har "chakraene" eller energi sentre som styrer bestemte følelser og kvaliteter, samt bidra til å bestemme ens fysiske helse og velvære. Livsenergi, som er til stede rundt, er fløyet inn og ut av en persons kropp gjennom disse chakraene, og den resulterende strømmen utgjør personens aura.

Det er sju store chakraene som finnes i kroppen

Det er sju store chakraene som finnes i kroppen. En av disse er kronechakraet, som er plassert på toppen av hodet, og som sies å være i sentrum av kroppens åndelighet. En annen er solar plexus chakra, som ligger på den midterste delen av ryggraden, som sies å være den regionen for ens egenverd. Det er viktig, ifølge utøvere, for å holde disse chakraene balansert og ublokkert for å fremme total velvære i kropp og sinn. Sykdom, er både følelsesmessig og fysisk faktisk en manifestasjon av energi som er ubalansert.

Hvordan bruke energi healing for å overvinne avhengighet. . konsultere med en energi healing utøver.
Hvordan bruke energi healing for å overvinne avhengighet. . konsultere med en energi healing utøver.

Selv avhengighet sies å være effektivt stoppet gjennom energi healing. Her er noen av retningslinjene for bruk av energi healing for å overvinne avhengighet:

  • . Konsultere med en energi healing utøver De som er eksperter på dette feltet for alternativ behandling er sagt å være i stand til å fortelle om chakraene er i god stand: som er stengt, og som jobber overtid. Det ville ta ca en til to økter for utøveren å kunne finne ut hvilken tilstand chakraene dine. Under en energi healing økt, ville utøveren skanne energifeltet og deretter fjerne blokker og riktige forskyvninger gjennom bruk av håndbevegelser. Deretter bør de gi en anbefaling om noen endringer i livsstil som du trenger å gjøre for å opprettholde forsvarlig stand av dine chakra.
  • Oppsøk intuitiv veiledning. Enda en form for energi healing er intuitivt rådgivning, som kan hjelpe deg å finne ut den faktiske røtter avhengighet. Mange ganger, kan avhengighet være et symptom på en dypere behov, for eksempel behovet for å bli akseptert eller et behov for å håndtere stress og press i livet. Intuitivt healing søker å undersøke en persons tidligere livserfaringer for å avdekke og i sin tur ta den mulige årsaken til avhengighet.
  • Avgifte. Et annet prinsipp som fungerer med energi healing er behovet for å mate dine chakra for å fremme bedre energiflyten. Du bør ha et kosthold basert på de spesielle chakraene som trenger å bli restaurert. Dersom utøveren finner at du trenger å gjenopprette solar plexus chakra, for eksempel (som er, ville du trenger å øke din selvtillit hvis dette er roten til avhengighet problem), trenger du en diett fylt med pasta, brød , ost og naturlige krydder.

Husk, det hele starter med å ha stasjonen for å bekjempe avhengighet. Uansett hvilken type avhengighet det er at du arbeider med, vet at det er masse hjelp rundt, og at det er mange forskjellige behandlingsmetoder moduser som ville være best for din situasjon. Lykke til, og håper dette hjalp!