E2h

Hvordan bruke elliptiske utøve maskiner - treningsutstyr

Oppdage hvordan elliptiske trening øker treningsintensiteten

Den elliptiske trener, noen ganger fortsatt referert til som en crosstrainer ved trening veteraner, kombinerer flyt for å kjøre med lav effekt bevegelse av sykling. Ellipsetrener setter en minimal mengde belastning på leddene, men gir en av de beste treningsøktene tilgjengelig i dag. Elliptiske trenere er hjørnesteinen i de fleste hjem treningssentre.

Her er hvordan du bruker elliptiske utøve utstyr.

Hvordan bruke elliptiske utøve maskiner - treningsutstyr. Bevegelse av bena.
Hvordan bruke elliptiske utøve maskiner - treningsutstyr. Bevegelse av bena.

 1. Bevegelse av bena. Ellipsetrener har et par pedalene for dine føtter. Som du får på øvelsen maskin for første gang, må du følge nøye foten plassering. Hver fot må sikkert plassert på pedalen, optimalt, vil dette være i senter av hver pedal. Skrittlengde bør føles naturlig. En skrittlengde som er for lang og bred gjør for en ubehagelig trening (og vi alle vet at det er den raskeste metoden for å slutte et treningsprogram).

  På baksiden av dette, er en skrittlengde som er for kort egnet til å skape en ubehagelig jerky bevegelse. Trene på en elliptisk trener er ikke ment å føle at du er en deltaker i en bunny hop konkurranse. Noen nyere maskiner tilbyr nå en justerbar skrittlengde. Dette er gode nyheter for gym eiere og andre som har behov for å dele deres utstyr med mennesker av ulik karakter.

 2. Armbevegelse. De fleste ellipticals har et par håndtak koblet til pedalene. Som føttene flytte, så gjør armen håndtak. Bevege armer er valgfritt på elliptiske maskiner, du kan velge å lett forstå den stasjonære styret funnet i mellom de to svingende håndtak i stedet.

  En tredje valg er ikke å holde på noe som helst. Bevege armene på en måte som minner om en løper eller hastighet walker er det beste alternativet for å øke intensiteten på treningen din. Ikke holde seg i noe som forårsaker de stabiliserende musklene i midsection (kjent som kjernen) til å jobbe hardere, og dermed maksimere kalorier forbrent. Dette er en av fordelene med elliptiske utøve maskiner fremfor andre typer treningsutstyr.

  Oppdage hvordan elliptiske trening øker treningsintensiteten. Armbevegelse.
  Oppdage hvordan elliptiske trening øker treningsintensiteten. Armbevegelse.

  Hvis du velger å holde på håndtakene på elliptiske trener, enten de er bevegelige eller stasjonære, ta vare å gjøre det varsomt. Lent med kroppsvekt på håndtakene vil bare redusere intensiteten av nedre body workout, bremse kalori brenne.

 3. Digital avlesning. Elliptiske utøve maskinen kan ha en digital konsoll som viser godbiter som kalorier, skritt per minutt tatt, og medgått treningstid. Det kan også ha en innebygd puls-tar mekanisme. Den digitale avlesning er absolutt en motivator for mange utøvere (inkludert meg). Vær oppmerksom på at konsollen ikke kan være 100% nøyaktig, spesielt med tanke på pulsen og kalorier brent. Readouts er vanligvis programmeres ved hjelp av en forhåndsdefinert modell mosjonist, sier, noen som er 150 kg og har 20% kroppsfett. Hvis du veier £ 130, og er en stillesittende kvinne, din vektreduksjon og (sannsynligvis) høyere kroppsfett betyr at du vil forbrenne færre kalorier enn hva som faktisk vises på digital avlesning. Informasjonen som gis er best brukt som en veiledning.

Ikke føl deg dårlig hvis du bare kan holde på i noen minutter første gang på en elliptiske trener. Det tar tid for musklene å bli vant til en ny øvelse. Gradvis jobbe deg opp til minst en 20 minutters trening. Øk maskinens motstand (hvis det er noen) gradvis. Upping motstanden for tidlig vil øke sannsynligheten for å få en skade. Opprettholde god holdning - ryggen rett, nakke nøytral, og skuldrene ned og avslappet - gjennom hele treningen. Det er mange måter å innlemme elliptiske trening i din daglige treningsprogram. Føler meg stolt å vite at du er på vei til en sunnere livsstil.