E2h

Hvordan bruke cupping terapi for å bedre fordøyelsen

Hvis du opplever problemer med fordøyelsen, for eksempel hvis du har et mildt tilfelle av magesår eller hvis du har en tendens til å bli forstoppet lett, vet at bortsett fra den ordinære behandlingen du kan ta for å avhjelpe situasjonen, kan du også velge alternative moduser av medisin. En av disse som du kan prøve ut er cupping terapi, som er en tradisjonell praksis som finner sine røtter i Kina. Her er noen ting du trenger å vite om cupping terapi, og hvordan det kan hjelpe deg med å forbedre fordøyelsen:

  • Vet hva cupping terapi er. Kopping terapi, enkleste form, er en slags alternativ behandling som fungerer ved hjelp av trykksatt kopper eller containere og dirigere den på toppen av den delen av kroppen som manifesterer symptomene. Selv forskjellige typer beholdere brukes, slik som gummi kopper, bambus kopper og plast koppene, den mest brukte verktøy dag er vakuumkoppene. Som med de fleste andre tradisjonell kinesisk medisin, cupping terapi fungerer med prinsippet at et organ kan behandles av de fleste plager og sykdommer dersom strømmen av chi kan reguleres mot sin naturlige tilstand.
  • Kjenne de ulike påståtte fordelene ved cupping terapi. Bortsett fra å hjelpe forbedre fordøyelsen, cupping terapi utøvere hevder at dette alternativ behandling kan forbedre blodsirkulasjonen, aktivere lymfesystemet, og hjelper kroppen avgifte. Det er også antatt å kurere sykdommer som feber, muskelkramper, kaldt, høyt blodtrykk, leddsmerter, og hjerneslag.
  • Planlegge en avtale med en hederlig cupping terapi utøveren. Den beste måten for deg å finne en cupping terapi utøveren er å spørre anbefalinger fra de du vet er alternative helse utøvere (som akupunktører). Hvis ditt lokale sykehus har en alternativ helse avdeling, kan det være lurt å søke sine anbefalinger også. Et annet alternativ for deg er å sjekke ut internasjonale cupping samfunnet nettside .
  • Vet hva du kan forvente. Under økten i cupping terapi, ville du først beskrive dine symptomer til utøveren. Han vil avgjøre om cupping terapi vil faktisk være et levedyktig alternativ for deg, og han vil også bestemme de forskjellige delene av kroppen din som trenger å bli behandlet.
Du vil bli bedt om å legge seg ned, og kopper vil bli plassert i bestemte områder av kroppen din. Ulike utøvere kan variere i deres spesielle praksis: for eksempel kan noen kopper bli varmet av en flamme før den ble plassert på huden, og noen kopper kan være utstyrt med sugekopper, mens i andre tilfeller utøvere kunne liberalt gjelder oljer på kroppen for å bidra til å øke flyten av chi. Et annet scenario er at utøveren vil punktere kroppen (ligner en akupunktør), og koppen vil suge blodet fra såret, dette antas å bidra avgifte kroppen også.
Hvordan bruke cupping terapi for å bedre fordøyelsen. Vet hva cupping terapi er.
Hvordan bruke cupping terapi for å bedre fordøyelsen. Vet hva cupping terapi er.

Uansett bestemt type behandling vil bli gjort på deg, er det svært viktig at du grundig vet hva du kan forvente. Spørre med utøveren om trinnene før du fortsetter med behandlingen.

Husk imidlertid cupping terapi kan være verdt å prøve

Husk imidlertid cupping terapi kan være verdt å prøve, vet at du bør også vurdere andre former for behandling, slik at du kan være sikker på å få den behandlingen som er best for din situasjon. Spør anbefalinger fra din pålitelige lege. Lykke til, og håper dette hjalp!