E2h

Hvordan bruke akupressurpunkter for håndleddet smerte

Håndleddet smerte skjer på grunn av repetitive stress på håndleddet

Håndleddet smerte skjer på grunn av repetitive stress på håndleddet. Stress kan være forårsaket av databehandlingsvirksomhet som å skrive, Internett-surfing, eller bilderedigering. Noen ganger er det på grunn av carpal tunnel syndrom. Hvis du ønsker å behandle håndleddet smerte uten medisinering, så akupressur kan være den perfekte behandlingen for deg. Akupressur stimulerer aktive punkter i kroppen som stimulerer produksjonen av endorfiner i kroppen. Endorfiner er naturlige smertestillende. De gir også en følelse av lykke.

Dette gamle medisinske metoden fungerer ved å legge press på ulike punkter på kroppen for å finne og lindre smerter, i dette tilfellet, smerter i håndleddet. Ikke bare kan akupressur lindrer smerter i kroppen, men det er også kjent for å forbedre helse og velvære for en person. Den helbredende berøring av akupressur reduserer også muskelspenninger og øker blodsirkulasjonen slik at dyp avslapning. Her er noen tips for å forebygge enhver form for håndleddet smerte ved hjelp av akupressur.

  • Avgjør om akupressur kan brukes til pasienten. Akupressur bør aldri utføres på en pasient som har hjerteproblemer, er gravid, eller hvis den spesifikke trykkpunkt å bli manipulert har et blåmerke, varicose vein, mole, eller andre hud pause. I tillegg bør akupressur kun utføres 20 minutter etter bading, etter trening, og etter et stort måltid.
  • Finn de akupressurpunkter. Du finner det i kjernen av en underarm. Du må føle to sener høyere enn håndleddet crease der smerten er intensiv. Fokus samtidig som du presser fordi du må føle at du berører en pasient håndledd smerte. Det akupressurpunktet vil gro carpal tunnel, håndledd smerter, og selv senebetennelse og revmatisme. Regelmessig bruk av press vil også øke kaldt motstand. Hvis du er ny i å søke akupressur, få en rask tutorial fra en profesjonell.
  • Massere akupunkturpunkter. Massere poeng for 5:58 minutter eller inntil pasienten er følelsen lettet. Det er foreslått å benytte akupressur etter at pasienten har fått akupunktur. Kontakt lege hvis carpal tunnel syndrom er nådeløse eller smerte er et resultat av en alvorlig skade.
  • Påfør press riktig for best resultat. Press bare gjennom fingertuppene, knoker, eller en blyant er viskelær end. Hvis du vil bruke akupressur på deg selv, heve hendene mens du gjør prosedyren for å unngå ekstra hevelse. Ikke glem at akupressur er ikke en erstatning for vanlige medisinske behandlinger og prosedyrer. Konsultere en medisinsk ekspert hvis smertene er vedvarende og alvorlig.
  • Vurdere å lære akupressur i dag. Det vil hjelpe deg å behandle spesielle tilstander som emosjonelle ubalanser, traumer, læring lidelser, avhengighet utvinning, psykisk stress, kroniske muskel smerter, fibromyalgi og kronisk tretthet. Å ha denne ferdigheten vil hjelpe deg opplyse venner og familiemedlemmer. Det er lyd og video guider om hvordan du utfører akupressur. Få deg en akupressurpunktet diagram som referanse. Der kan du finne alle de meridian punkter, som inkluderer chi kontrollpunkter og kilde poeng. Du kan få diagrammet hos din lokale bokhandel. Du kan også søke på nettet eller lese bøker om akupressur.

Hvordan bruke akupressurpunkter for håndleddet smerte. Avgjør om akupressur kan brukes til pasienten.
Hvordan bruke akupressurpunkter for håndleddet smerte. Avgjør om akupressur kan brukes til pasienten.

Etter søknad akupressurpunkter å behandle håndleddet smerte, følg sunne prosedyrer for å unngå håndleddet smerte. Unngå å vaske hendene når du er sliten og hvile en stund hvis håndleddet er allerede stresset.