E2h

Hvordan bli mer selvsikker akkurat nå

Noen mennesker er naturlig pratmakere og andre er bare ikke

Noen mennesker er naturlig pratmakere og andre er bare ikke. Hvis du er en av dem som mangler tillit, er det mest sannsynlig at du går glipp av en masse ting. Å være sikre på vil tillate deg å åpne opp for folk og dele dine tanker og talenter til folk uten å bekymre deg hvor dum du ser ut eller hva de måtte mene om deg.

Det er noen ting du kan gjøre for å øke selvtilliten din. Når du gjør disse tingene, vil du sikkert lære å få kontakt med andre mennesker og vise dem hva du har!

Her er noen tips om hvordan du kan bli mer trygg akkurat nå:

  1. Fokuser på det positive. Se på deg selv i speilet og legger merke til ting som du liker ved deg selv. Dette kan være din nese, din høyde, og fargen på håret eller omtrent alt på kroppen din at du elsker. Folk som mangler selvtillit har en tendens til å fokusere på de negative tingene som de har eller de ting som de ikke liker om seg selv. Fra i dag, slutte å tenke på de tingene som du ikke liker ved deg selv. I stedet fokusere på de tingene som gjør deg godt om deg selv. Dette vil hjelpe deg å få mer selvtillit.
  2. Ha et mantra. Når du våkner opp hver morgen, gå til speilet og si et mantra høyt. Dette vil virkelig hjelpe deg å ha en positiv holdning om livet. Du kan lage din egen mantra som vil få deg til å føle deg godt om deg selv. Noen av mantraene du kan gjøre er "jeg er trygg", "Jeg er vakker" eller "jeg elsker meg selv". Gjør dette hver dag, og snart vil du føle deg mer komfortabel om deg selv.
  3. Telle dine prestasjoner. Telle dine prestasjoner, og ikke tenke på de feil som du har begått. Dine prestasjoner trenger ikke nødvendigvis å være stor som å vinne en pris. Selv de minste prestasjoner, for eksempel å lære å sykle, eller bake en kake kan føle deg godt om deg selv.
  4. Gjør ting som skremmer deg. Lag en liste over de tingene som du er redd for å gjøre. Etterpå kan du prøve å gjøre disse tingene. Du kan gjøre en ting hver dag før du har gjort alt på listen din. Etter å ha gjort dette, vil du finne deg selv mer selvsikker som du har oppnådd noe du aldri ville ha tenkt på å gjøre.
  5. Nyte livet. Husk at du bare har ett liv å leve. Ha det gøy. Gå ut med venner og møte nye mennesker. Ikke stress deg selv ved å tenke på hva andre synes om deg. Dette er ditt liv og andre mennesker bør ikke ha kontroll over hva du sier eller gjør.

Hvordan bli mer selvsikker akkurat nå. Fokuser på det positive.
Hvordan bli mer selvsikker akkurat nå. Fokuser på det positive.

Dette er noen av de tips som du kan bruke, slik at du kan få tillit nå. Når du gjør disse tingene, vil du finne deg selv å få tillit fra dag til dag. Det er viktig at du har gode utsikter i livet, og at du elsker deg selv. Når du er komfortabel med deg selv, vil tilliten følge!