E2h

Hvordan bekjempe debilitative fedme

Velge og spise riktig mat å spise kan være utfordrende

Velge og spise riktig mat å spise kan være utfordrende. Dette avhenger av mange faktorer, slik som din livsstil, tid og penger. I dag, de fleste tror at det å spise sunt kan koste for mye tid og penger. På grunn av disse årsaker, folk har en tendens til å forbruke mat som kan føre til problemer som fedme. Denne informasjonen kan hjelpe deg å bekjempe eller forebygge fedme.

Sjekk din kroppsmasseindeks

Sjekk din kroppsmasseindeks. Foreldre og bekymrede voksne å være klar over at baby fett ikke er alltid å betrakte som en sunn form for fett. The body mass index er en viktig formel for at du skal vite om kroppsvekten din er innenfor normale grenser eller ikke. Du kan identifisere din kroppsmasseindeks gjennom denne ligningen: (vekt x 703) / (høyde i inches) kvadrat. Hvis resultatet er lavere enn 24,9, betyr dette at du har en sunn kroppsvekt. På den annen side er kroppsmasseindeks som strekker seg 25 til 29,9 betraktes som overvekt, mens 30 og over regnes som fedme.

Hvordan bekjempe debilitative fedme. Sjekk din kroppsmasseindeks.
Hvordan bekjempe debilitative fedme. Sjekk din kroppsmasseindeks.

Være involvert. Foreldre kan ha en vanskelig tid å mate sine barn sunn mat spesielt med fremveksten av junk mat. Det er viktig for foreldre å være oppmerksomme og få involvert med sine barn hver dag. Foreldre bør tjene som en guide for at barna skal ha en sunn livsstil så tidlig som mulig. Du må lære og disiplinere barna dine om hvordan du velger maten deres. Det er ikke dårlig å la dem spise på en fast food kjede, men det bør gjøres med måte. Gjør et godt eksempel. Vise barna at det er viktig å opprettholde en sunn livsstil.

Diskusjon

Snakke. Å snakke med barnet ditt i fin måte kan fråtse. Sitter med dem mens de spiller er en god måte å starte samtaler. Gjennom dette, kan du integrere hvor viktige frukt og grønnsaker er. Oppmuntre dem til å konsumere sunn mat ved å vise dem at disse kan være hyggelig. For eksempel, en fin smil mens gumlet på frukt og grønnsaker vil vise dem at grønnsaker ikke er så ille likevel.

Finne ut av det

Finne ut av det. Å ha en kropp trening ikke bare eliminerer disse uønskede fett, men du kan også få kroppen styrke. For barn, trene er det samme som å spille. Få barn engasjert i kroppslige bevegelser som innendørs og utendørs aktiviteter. Leke med dem slik at du kan observere hvor aktive de er når inntektene til fysiske aktiviteter. Du kan også vurdere dette en kvalitetstid for familien din.

Gjør det på din måte

Velge og spise riktig mat å spise kan være utfordrende. Gjør det på din måte.
Velge og spise riktig mat å spise kan være utfordrende. Gjør det på din måte.

Gjør det på din måte. For deg å gjøre dine barn holde seg borte fra junk mat, kan du lage din egen snack hver tid på døgnet. Denne teknikken er en måte for deg å holde barnas matinntak på sporet. La dem hjelpe deg mens du tilbereder maten. Dette vil være en perfekt tid til å formidle noen verdier til dine barn om å spise sunt.

Debilitative fedme kan bekjempes og forebygges, selv om det tar mye krefter å gjøre det. På den annen side, som klisjeen går å si, forebygging er mye bedre enn å kurere.