E2h

Hvordan å stoppe snoring

Hvis du leter etter snorking kurer, er den gode nyheten at det er så mange tilgjengelige alternativer. Her er noen tips for å hjelpe deg å stoppe snoring:

Forbered deg på søvn. Kanskje en av de enkleste Snorking rettsmidler er å prøve å få nok søvn (6-8 timer om dagen) på samme tid hver dag. Det vil også være en god idé å gå i dvale riktig conditioned: Det betyr å unngå tunge måltider under middagen (inkludert rik desserter som kake og sjokolade, samt meieriprodukter) og avstå fra alkohol eller noe annet tungt drikke; unngå eventuelle stress-induserende aktiviteter, og kommer til å sove med en rolig og fredelig oppførsel (dette betyr å unngå slåss med noen eller å bli sint på noen rett før sover).

En annen ting du bør unngå å ta rett før du skal sove er medisiner, for eksempel antihistaminer, beroligende medisiner og søvn medisiner.

Hvordan å stoppe snoring. Forbered deg på søvn.
Hvordan å stoppe snoring. Forbered deg på søvn.

Nøkkelen her er å forberede for søvn som du ville forberede for arbeid - med nøye planlegging, og med tid avsatt til det. Det kan også hjelpe hvis du setter opp rommet ditt på en måte som er mest bidrar til god og avslappende søvn - holde lysene av, spille litt avslappende musikk, og holde luften på en kjølig og behagelig temperatur.

Erverve riktig sovestilling Det er blitt funnet at den beste sovestilling for de som snorker er dette:. Holde hodet hevet med en tykk pute (eller flere puter), og sove på siden i stedet for på ryggen.

Har en sunn livsstil. Vanligvis overvektige mennesker er de mest utsatt for snorking, fordi ekstra hud og fettvev som ligger på halsen kunne sette mer press på luftveiene. Best snorking behandling, i dette tilfellet, vil være å miste vekt.

Det er også blitt funnet at de som deltar i regelmessig, moderat trening har mye mindre sjanse for snorking enn de som har mer stillesittende livsstil.

Røyking, noe som fører til nesetetthet og dermed blokkerer luftveiene, kan også føre til snorking.

Bruk anti-snoring produkter. Det er ikke-kirurgiske anti snorking produkter som du kan bruke som virkemidler for snorking. Ett eksempel er dental enheter som holder kjeven fremover, for å hindre at tungen og ganen fra å falle tilbake (en årsak søvn snorking). Disse dental enheter fungerer som et talerør, må du ha din tannlege tilpasset gjør det for deg å sørge for at den vil passe munnen perfekt. Spør tannlegen din om disse dental enheter 'rate av effektivitet og mulig ulemper (en av disse er spyttsekresjon).

Erverve riktig sovestilling. Har en sunn livsstil.
Erverve riktig sovestilling. Har en sunn livsstil.

Andre anti-snoring produkter inkluderer nasal enheter, som åpner opp nasal luftveiene. Disse nasal enheter inkluderer nesespray som fukte nasal fôr, nasal decongestants, og nasal strimler.

Nasal kontinuerlig positivt luftveistrykk eller nasal CPAP, er en maske med en slange pumpe. Denne enheten øker lufttrykket (som kan justeres i henhold til individuelle behov) for å hindre nasal innsnevring under søvn.

Vurder anti-snoring kirurgi. Kirurgi kunne gjøres avhengig av den delen av anatomien som forårsaker snorking (som kan være drøvelen, nesegangene eller ganen). Under operasjonen, de adenoids, presentere nesepolypper eller vekster, overflødig vev funnet på baksiden av halsen, eller mandlene kan fjernes, et annet alternativ er kjeve gjenoppbygging. Gane implantater kan også installeres. Før operasjonen. en pasient gjennomgår vanligvis en polysomnogram, eller sove studien, for å sjekke om det anatomiske delen som forårsaker snorking, og om snorking er faktisk en manifestasjon av søvnapné.

Gjøre noen øvelser. Du kan gjøre noen musikalske vokale øvelser i ca 10 minutter om dagen for å styrke din hals og gane. Du kan også gjøre noen ansikts øvelser for å styrke tungen og kjevemusklene - en av disse er ved å strekke ut tungen så langt du kan, og deretter smilende mye.

Det du har det

Det du har det! Forhåpentligvis vil disse tipsene hjelpe deg gir opp for en avslappende, stille natt. Lykke til!