E2h

Hvordan å stoppe slanking for alltid

Slanking innebærer primært regulering av matinntaket

Slanking innebærer primært regulering av matinntaket. Formålet med slanking er mangfoldige. For mange mennesker, er det for å opprettholde eller redusere kroppsvekt, og dermed opprettholde kroppen figuren. For andre er det å sikre at kroppen får riktig mengde næringsstoffer for å opprettholde sin funksjon. Riktig ernæring gjennom riktig kosthold kan bidra til å forebygge sykdommer og fremme god helse.

Riktig implementert, er slanking en svært effektiv måte å sikre kroppens helse og din generelle velvære. Men det kan også bli misbrukt, mishandlet, og praktisert feilaktig. For eksempel, mange mennesker tror på en feil forestilling om slanking. Den feilaktige oppfatningen gjør slanking lik deprivasjon eller sult. I Europa er det mange ivrige tenåringer og unge sulter seg selv bare for å gå ned i vekt eller for å holde sine tall. Og så kaller de det slanking. Disse tenåringer frata seg av riktig ernæring bare for å nå sitt samfunnets normer: «Hvis du er slank og sexy, så du tilhører." En slik feil tilnærming til å holde fysisk form er årsaken for en stor alarm. En viktig grunn til alvorlig bekymring er at en slik feilaktig metode for slanking ned kan ende opp i lidelser som anorexia nervosa og bulimia nervosa.

Hvis formålet for slanking er å trimme ned

Hvis formålet for slanking er å trimme ned, og glem sult. Glem de faddish "miste vekt i 3 dager" og magisk vekt-miste produkter på markedet i dag. Det er bare én måte å stoppe slanking for alltid, det vil si, hvis kosten for deg betyr besatt telle kaloriinntaket, eller ta de fancy piller, eller sulter deg ned til skjelettet ditt. Veien er faktisk en kombinasjon av riktig mat, nok mosjon og nok hvile. Det er den eneste måten å stoppe slanking for alltid.

Betyr dette at du kan fortsette å spise din favoritt mat

Betyr dette at du kan fortsette å spise din favoritt mat? Du satser! Betyr dette at du kan fortsette å spise fet, fet, sukkerholdig mat? Du satser! Det er ingen nød her. Ingen sult her. Spis hva du vil, men bare sørg for at alle dine ernæringsmessige behov blir møtt. Vil du vokse fetere hvis du fortsetter å spise din favoritt mat? Du satser! Hvordan kan du holde din sexy, slank figur selv om du overspiser? Enkel løsning: brenne mer kalorier ved å trene mer, eller minske fettinntaket. Velg og vrak. Du har kontrollen her, ikke pillene i kontroll over deg. Du er i kontroll over kostholdet ditt her, ikke diett plan ta styringen i livet ditt.

Hemmeligheten, egentlig, er å få nok næring

Hvordan å stoppe slanking for alltid. Slanking innebærer primært regulering av matinntaket.
Hvordan å stoppe slanking for alltid. Slanking innebærer primært regulering av matinntaket.

Hemmeligheten, egentlig, er å få nok næring. Men, det er ingen stor hemmelighet uansett. Det er ren og enkel sunn fornuft. Hvis du virkelig ønsker å oppnå en viss vekt eller å trimme ned, må du øve innsats. Ofte, folk ønsker å gå ned i vekt over natten. Dette er en praksis og en holdning fremmet av en kultur som idealiserer latskap. Men, hvis du danne gode vaner (dvs. triumviratet av god ernæring, riktig trening og tilstrekkelig hvile), den investering som du legger inn din vekt-tap plan vil lønne seg i det lange løp. Hurtigvirkende piller kan hjelpe deg å miste disse pounds raskere, men hvis du stopper, vil du være tilbake til utgangspunktet. Form den gode vanen, og du trenger ikke å stadig diett lenger for resten av livet.