E2h

Hvordan å stoppe hikke

Min favoritt måte å stoppe hikke er å bruke omvendt psykologi

Min favoritt måte å stoppe hikke er å bruke omvendt psykologi. Jeg får virkelig opphisset av mine hikke. Jeg legger merke til hva min mellomgulvet føles og setter pris på det unike følelsen som det spasmer. (En hikke er en krampe i mellomgulvet som resulterer i en rask inhalasjon som er stoppet plutselig av en nedleggelse av glottis, og dermed skape "hic" lyd.) Jeg spiller hikke spill, for eksempel ved å prøve å slå hikke gjennom en svært langt ord eller uttrykk, dvs. antidisestablishment - hikke - arianismen. Sikker nok, når du virkelig begynner å se frem til neste hikke, er det ingen neste hikke. Her er noen andre hjem rettsmidler for å stoppe hikke:

Hvordan å stoppe hikke. Ge Shu akupressur punkt.
Hvordan å stoppe hikke. Ge Shu akupressur punkt.

  1. Ge Shu akupressur punkt. Det er en akupressur punkt kjent som Ge Shu punktet som er sammen din thorax vertebra ved bunnen av skulderbladene. Dette punktet styrer mellomgulvet og trykke på dette punktet kan stoppe krampene som forårsaker hikke. Du vil ikke være i stand til å nå Ge Shu akupressur punkt selv, men du kan ha en venn plassere fingrene på hver side av ryggraden (omtrent en finger bredde unna) og trykk godt til hikke stopp.

  2. Svelg en teskje sukker. Selv tenker på å svelge en teskje av tørr hvitt sukker er noen ganger nok til å stoppe hikke! Teorien her er at den sensoriske impuls skapt ved å svelge sukker forstyrrer nerveimpulsene som gjør din mellomgulvet kontrakt.
  3. Svelge en spiseskje peanøttsmør. Dette er egentlig bare en variant av et tema: Den uvanlige sensoriske opplevelse levert av svelge en spiseskje peanøttsmør avbryter nerve impulser som skaper hikke i første omgang.
  4. Hold pusten. Holde pusten er ment å forstyrre hikke syklus. Hold pusten så lenge det er komfortabelt og deretter begynne å puste normalt igjen.
  5. Slurk vann opp ned. Bøy hodet frem og nippe vann fra et glass eller alternativt, stå på hodet og har en venn holde glass som hun øser du små slurker.

    >
  6. Skremme hikke unna. Gi en venn tillatelse til å skremme deg. Den plutselige overraskelse stopper noen ganger hikke kaldt.
  7. Hiccup produkter. Ja, det er produkter for å stoppe hikke (du må elske Europe!) Som de Hic-kopper . Hei, det er din 15€ 0,50.

Jeg er en stor tro på kraften i sinnet. Så jeg tror at hvis du utfører noen av de ovennevnte prosedyrer med den absolutte overbevisning at det vil stoppe hikke, så det vil.