E2h

Hvordan å stoppe blødende tannkjøtt

Munnhygiene er like viktig, om ikke mer, som fysiske og andre former for hygiene. Ta vare på tennene og tannkjøttet regelmessig er viktig å ha sunne tenner og fremhever din personlighet, når du snakker, smiler eller komme nær andre mennesker. Ingenting setter av folk mer enn dårlig ånde eller gulnet og dårlig ivaretatt tenner. Annet enn å formidle et behagelig og attraktivt utseende, er det viktig å opprettholde god oral hygiene for å unngå fremtidige helseproblemer og sykdommer. I tillegg til våre tenner, er vedlikehold av sunn og rosa tannkjøttet også avgjørende. Blødende tannkjøtt, blemmer eller tannkjøtt misfarging er ikke farlig i seg selv, men er tegn på mer alvorlige problemer som kan utvikle seg til alvorlige sykdommer eller infeksjoner. Vanlige sykdommer, hvorav blødende tannkjøtt er symptomatisk, er gingivitt og periodontitt. Andre årsaker til blødning gums er medisiner som blodfortynnende, for eksempel aspirin, som forstyrrer evnen til å koagulere blod. Det er mange måter å stoppe blødende tannkjøtt, noen er enkle kurer som du kan prøve hjemme, og andre er mer å gjøre med å følge en god munnhygiene regime. Les videre for å finne ut hvordan du kan stoppe eller hindre blødende tannkjøtt.

Trinn 1

Bruk munnvann med essensielle oljer. Munnvann formuleringer som inneholder essensielle oljer som kamille, myrra, skjær, Echinacea eller peppermynte olje bør brukes regelmessig. Den anti-inflammatoriske egenskapene til disse essensielle oljer hjelpe i å dempe veksten av mikroorganismer som for eksempel bakterier i munnen. I de fleste tilfeller, blødende tannkjøtt oppstår, på grunn av bakterieinfeksjoner i munnen.

Trinn 2

Mer vitamin C. Øke mengden av vitamin C i ditt daglige kosthold vil bidra til å lindre blødende tannkjøtt. Vitamin C kan imbibed på to måter - muntlig, i form av tabletter eller kapsler, eller ved å spise eller drikke juice av sitrusfrukter som appelsiner, lime eller sitron.

Trinn 3

Hvordan å stoppe blødende tannkjøtt. Bruk munnvann med essensielle oljer.
Hvordan å stoppe blødende tannkjøtt. Bruk munnvann med essensielle oljer.

Regelmessig tannpuss. Det er viktig å følge en vanlig regime av å pusse tennene og tannkjøttet to ganger daglig, og etter måltider. Børsting teknikken er like viktig, sørg for å vinkle tannbørstehårene i en vinkel på 45 grader i forhold til tennene og tannkjøttet, børsting i sakte vekslende klokken og mot klokken bevegelse.

Trinn 4

Ting du bør unngå. Å hindre blødende tannkjøtt, er det bedre å unngå stoffer som alkohol, eller over-the-counter medisiner som håper på høye doser. Andre ting du bør unngå er å tygge eller røyke tobakk, brus, sure matvarer, etc.

Trinn 5

Ved hjelp av urte, fluor-free tannkremer. Det er flere toothpastes tilgjengelig i markedet som er formulert med urter som bloodroot, grapefrukt frø, etc som primært alkaloid i naturen. Mest mikroorganismer som bakterier trives i svært sure miljøer, derfor stoffer som er alkalisk i naturen er gode neutralizers.

Trinn 6

Vanlige tannlege checkups. Sørg for å gå til tannlegen minst to ganger i året og få hyppig rengjøring gjøres for å fjerne plakk og tannsten fra tennene. Dette, sammen med god munnhygiene, vil bidra til å holde tennene og tannkjøttet sunt.


Regelmessig tannpuss. Ved hjelp av urte, fluor-free tannkremer.
Regelmessig tannpuss. Ved hjelp av urte, fluor-free tannkremer.

Stoppe blødende tannkjøtt er lett, det lønner seg å følge en vanlig regime av renhold og sunne matvaner for å unngå blødende tannkjøtt og forebygge mer alvorlige problemer.