E2h

Hvordan å sterilisere en tannbørste

Det er allment en norm for en privatperson å pusse tennene to ganger daglig. Men som tannbørsten hjelpemidler du å rense munnen, har du tenkt på hva renser tannbørsten? Det finnes ulike måter å rense tannbørsten. Hvis du har ekstra greener for dette, her er noen ting verdt å vurdere:

1. Sterilisering gjennom UV-lys. Selv om dette kan koste deg litt mer, er denne metoden for å rense tannbørsten vist seg å være sikker og er enkel å bruke. Dens bakteriedrepende effekt sies å nå opp til 99% reduksjon av bakterier. Noen av modellene i markedet inkluderer viktige funksjoner som portabilitet og være lett.

Hvordan å sterilisere en tannbørste. Sterilisering gjennom uv-lys.
Hvordan å sterilisere en tannbørste. Sterilisering gjennom uv-lys.

2. Sterilisering av tørr varme. Dette anses å være en naturlig måte å rense tannbørsten. Dette bruker ikke kjemikalier som sies å være trygg, men effektive. Sine ulemper er at det tar lengre tid å indusere renseprosessen - ca 45 minutter.

Hvis du kjøper sterilisering utstyr er ute av alternativet, og deretter følgende ville være dine beste alternativene å rense tannbørsten:

1. Kokende. Du kan prøve kokende vann på komfyren og plassere tannbørsten i det for et par minutter. Men sørg for at tannbørsten er laget av god kvalitet av plast. Noen tannbørster er laget av plast, som kan skades eller smelte av denne prosessen. Når dette skjer vil forkaste børsten samtidig.

Sterilisering av tørr varme. Antibakteriell munnvann.
Sterilisering av tørr varme. Antibakteriell munnvann.

2. Antibakteriell munnvann. Ikke bare kan det rense munnen effektivt, kan det også hjelpe med å rense børste også. Bare dyppe tannbørsten nok til å dekke hodet eller alle sine bust for ca tretti sekunder, og det ville ha minst samme antibakterielle virkningen til tannbørsten din.

3. Antiseptisk rengjøringsmidler. Disse er sagt å dele det samme prinsippet som munnvann. Skjønt relativt munnvann dreper gjennom sitt alkoholinnhold, disse løsninger gir sine antiseptiske effekter ved sprøyting innholdet fremfor dipping børsten seg med den.

For å maksimere effekten av rengjøring penselen her er en liste over nyttige påminnelser om å ta oppmerksom på følgende:

  • Du bør i det minste vaske hendene før du håndterer din tannbørste.
  • Husk at levetiden for en vanlig tannbørste er tre til fire måneder. Hvis det du har er en elektrisk børste du bør bytte hodet på en tre til fire måneder intervall.
  • Ikke børste på kjøkkenbenken. Dette er hovedsakelig på grunn av de mange bakterier, bakterier og virus som trives i dette området.
  • Isolere en syk persons tannbørste fra resten av flokken. Dette gjøres for å forhindre overføring eller sykdomsfremkallende organisme fra en pensel til en annen.

Du kan være trygg på at ting som du putter i munnen er så ren som det blir. Ingenting slår en sterilisert børste til kompliment din ren munn.

Det beste med dette er i din enkle innsats du bidra til å stoppe spredning av sykdom i familien. Tross alt er forebygging alltid sies å være bedre enn kur.