E2h

Hvordan å spise mat som forbedrer hukommelsen

Du har en skoleeksamen kommer opp og skulle ønske du kunne forbedre hukommelsen og bedre konsentrasjon, slik at du kan studere bedre. Eller kanskje du alltid synes å ha problemer med å huske hvor du setter nøklene, brillene dine, eller din lommebok. Hvis du er ute etter å forbedre hukommelsen naturlig, er den eneste måten å gjøre det gjennom å spise riktig minne styrke matvarer for å utøve minne permanent.

Hvordan å spise mat som forbedrer hukommelsen. Peppermints har også lenge vist seg å forbedre hukommelsen.
Hvordan å spise mat som forbedrer hukommelsen. Peppermints har også lenge vist seg å forbedre hukommelsen.

Hukommelsen din kan lett bli styrket ved inntak av visse typer naturlig mat. Tyttebær har vist seg å forbedre hukommelsen. Flere tester har blitt gjort for å bevise dette, og det er tungt antydet at kvinner som var ofre for voldtekt som involverer dato voldtekt narkotika kunne huske mer om overgrepet og den skyldige hvis de hadde tranebær juice å drikke på forhånd. Drikking ren tranebærjuice kan bidra til å forbedre hukommelsen så mye at du kan score en høy karakter på skoleeksamen hvis du drikker det mens du studerer, så vel som under eksamen.

Du kan også forbedre hukommelsen og forbedre hjernens funksjon ved å ta fiskeolje. Du kan spise fisk, eller du kan rett og slett ta fiskeolje kosttilskudd som inneholder omega 3 6 9. Fiskeolje har lenge vist seg å forbedre hjernens funksjon, bedre fokus, bedre konsentrasjon, og forbedre hukommelsen. Spise masse fisk eller ta fiskeoljekapsler vil kraftig forbedre minnet hvis det er en del av den vanlige kosten. Siden dette er en naturlig tilnærming til bedre hukommelse, vil det ikke fungere umiddelbart så du bør ikke forvente hukommelsen for å forbedre høyre etter å ha tatt en fiskeolje kapsel. Hjernen trenger tid til å reparere og gjenoppbygge minnet slik at du trenger å innlemme matvarer som forbedrer hukommelsen som en del av ditt vanlige kosthold, og ikke bare når du trenger en rask minne boost. Andre matvarer som er rike på protein som nøtter eller kjøtt, for eksempel kalkun, kan også forbedre hjernens funksjon derfor styrke hukommelsen.

Peppermints har også lenge vist seg å forbedre hukommelsen

Peppermints har også lenge vist seg å forbedre hukommelsen, så mens du skriver en eksamen, og mens du studerer du bør ha noen peppermints eller drikke peppermynte te å utøve minne. Bortsett fra inntak peppermints kan du bare lukte peppermynte mens han studerte og lukte den på nytt mens du skriver din eksamen. Siden peppermynte gjør bedre hukommelse, og duft er tettest knyttet til minnet i hjernen, kan smelling peppermynte virkelig forbedre hukommelsen. Få noen peppermynte scented lotion, chapstick eller body spray for å forbedre fokus, bedre konsentrasjon, bedre hukommelse og mosjon minne.

I konklusjonen, spise mat som fisk, eller ta fiskeoljekapsler, en vanlig diett av protein-rik mat, drikker tranebærjuice, og spise eller lukte peppermints virkelig forbedre hukommelsen.