E2h

Hvordan å slutte å drikke

Alkoholforbruk kan ta over livet ditt hvis du lar det

Alkoholforbruk kan ta over livet ditt hvis du lar den. Enten du er sikker på at du har et problem, eller bare synes det er på tide å slutte å drikke, det er skritt du kan ta for å fjerne alkohol fra livet ditt. Vurdere å følge disse instruksjonene når du er klar til å slutte å drikke. Hvis du er en av de mange som har utviklet en sosial drikking problem og du ønsker å gjenvinne kontrollen, anbefaler jeg at du sjekker ut Alcoholfreesociallife.com.

  1. Vær ærlig om drikkingen din. Før du kan slutte å drikke du trenger litt av en reality check. Hvorfor er du tenker på å gi opp alkohol? Har noen andre bedt deg om å slutte? Er din drikking påvirker andre områder av livet ditt? Eller er du bekymret over black outs eller hendelser du ikke husker? Du trenger for å få ekte med deg selv om når og hvorfor du drikke før du kan begynne å stoppe.
  2. Lytt til dine kjære. Hvis du ikke er sikker på om din drikking er et problem eller hvis din kjære uttrykker bekymring, kan det være tid til å lytte. Vær oppmerksom når menneskene i livet ditt fortelle deg om oppførsel du ikke husker eller når de forklarer hvordan din drikking påvirker deres liv.
  3. Rense ut skap og kott. Fjern fristelsen der du kan ved rengjøring flasker og bokser ut av kjøleskapet, bar og ethvert annet sted hvor du kan holde dine stash. Dette kan bety å holde ut av barer og restauranter for de første månedene mens du blir vant til fallende alkohol. Den enkleste måten å unngå fristelsen er å holde alkohol så langt fra nå som mulig.
  4. Unngå gamle drikking vennene. Unngå fristelsen betyr også å gi opp gamle venner. Dine tidligere drikking vennene vil ikke være fornøyd med din beslutning om å slutte å drikke. De kan prøve å friste deg tilbake med bare én drink. Eller de kan bare være sint og bitter om hva de føler er din dom over deres livsstil.
  5. Få hjelp. Få mennesker kan slutte å drikke på egenhånd. Nå for en hjelpende hånd. Tenk på din kirke, lokale Anonyme Alkoholikere eller terapeut for anbefalinger. Ofte er det en grunn til at du begynte å drikke og hvorfor alkohol har konsumert så mye av livet ditt. Ved å snakke om problemene dine og få hjelp kan du begynne å fjerne kilden til drikkingen din.
  6. Finn en mentor. Når du får hjelpen du kan være best tjent med en mentor som har vært der du er. Å kunne snakke om kampene i å stoppe og tips for å unngå sosiale situasjoner som er tunge i alkohol, kan du ta et skritt nærmere å bli fri for alkoholisme.

Bestemmer seg for å slutte å drikke er et stort skritt i noe liv

Hvordan å slutte å drikke. Alcoholfreesociallife.com.
Hvordan å slutte å drikke. Alcoholfreesociallife.com.

Bestemmer seg for å slutte å drikke er et stort skritt i en hvilken som helst liv. Når du gjør beslutningen din kamp har nettopp begynt. Ved å følge disse trinnene kan du være i stand til å gjøre veien gjennom minefelt og finne deg selv på den andre siden, rene og edru.

Det er greit å be om hjelp når du ikke kan slutte å drikke på egen hånd. Vurdere å delta på et møte i Anonyme Alkoholikere eller legen din for en lokal alkohol behandling sentrum som tilbyr innleggelse eller poliklinisk omsorg alternativer.