E2h

Hvordan å slappe øyemusklene i selvhypnose

Lever i en verden hvor du bombarderes daglig med utallige stimuli er utvilsomt stressende. Av de mange stimuli som har betydning på de fem sansene hver dag, visuelle stimuli lage den mest stress på øynene dine og deres muskler. Øyet muskler er ofre for stor belastning hverdagslige ikke bare på grunn av nødvendigheten av å bruke dem daglig eller på grunn av den enorme mengden av visuell informasjon fra utsiden, men også på grunn av øyet muskler mottakelighet for stress. Like enkelt som du kan stresse øyet muskler, så kan du enkelt slappe av dem. En måte å slappe av øyet muskler er å utføre selv-hypnose eller autosuggestion øvelser. Selvhypnose er enkel å administrere og kan også hjelpe deg å slappe andre deler av kroppen din. Les videre for trinnene på hvordan du kan slappe øyet muskler i selvhypnose.

Hvordan å slappe øyemusklene i selvhypnose. Utføre prosedyren der du ikke vil bli forstyrret.
Hvordan å slappe øyemusklene i selvhypnose. Utføre prosedyren der du ikke vil bli forstyrret.

Utføre prosedyren der du ikke vil bli forstyrret. Spillestedet skal være veldig rolig og bidrar til avslapping. Du trenger for å oppnå enestående fokus, så det er viktig at du bor på et sted som ikke vil gi deg unødvendige distraksjoner. Mange synes det er nyttig å spille avslappende musikk i bakgrunnen. Den fredelige musikk kan gjøre minst to ting: hjelpe deg å slappe videre og drukne ut støy fra omgivelsene.

Sitte oppreist på en komfortabel stol. Øynene skal være stengt. Sitte oppreist med skuldrene godt avslappet (ikke hevet). Plasser hendene og armene i en komfortabel posisjon og på en slik måte som ikke vil kreve at du flytter dem. Unngå å sitte på en stol eller på en måte som vil friste deg til å sove. Du kan hvile ryggen på seteryggen, men prøv å ikke henge slapt. Hold føttene på gulvet og ikke krysse bena. Hvis du krysser bena, vil du begrense sirkulasjon.

Konsentrer deg om pusten din. Dette er et svært viktig skritt fordi det begrenser din konsentrasjon til bare ett element (dvs. pusten), som faktisk er en grunnleggende del av hypnose. Ta dype åndedrag gjennom nesen. Pust langsomt gjennom nesen. Holde fokus på pusten din. Etter en liten stund, vil du kaste din bevissthet alt annet i periferien og fokus vil bare være på pusten din. Når du kommer denne tilstanden av entall konsentrasjon eller entall fokus, er det på tide å omdirigere det til øyet muskler.

Sitte oppreist på en komfortabel stol. Konsentrer deg om pusten din.
Sitte oppreist på en komfortabel stol. Konsentrer deg om pusten din.

Visualisere øyet muskler. Føle stress og spenninger i øyet området. Som du inhalerer dypt, visualisere tetthet i øyet muskler. Sakte pust ut gjennom nesen mens visualisere tetthet løsne opp hver gang du puster ut. Visualiser stress og spenninger i øyemusklene blir myknet med hver dyp og langsom utpust. Fortsett "utvise" spenningen fra øyemusklene mens du puster inn og ut. Holde fokus på øynene så lenge du liker eller til du føler at stress har gått helt bort. På dette punktet, vil du føle tyngde i øynene og faktisk kan ikke åpne dem lett.

Sakte bryte ut av transe. Du kan gjøre dette ved å sakte viderekobling fokus tilbake til pusten din. Så, sakte la perifere bevissthet (dvs. din bevissthet om dine omgivelser) siver inn, kan du begynne med å legge merke til musikken som spilles i bakgrunnen. Noen kaller denne prosessen "gå tilbake til verden", men det er faktisk mer som "å bringe tilbake hele verden til bevissthet."

Selvhypnose er en fin måte å slappe av øyet muskler og andre områder av kroppen din. Det er lett å utføre, fordi det ikke krever intervensjon av en ekstern hypnotisør. Men hvis du aldri har gjort selvhypnose før, vil du trenger å øve ofte slik at du kan mestre prosedyren.