E2h

Hvordan å senke blodsukkeret med kaktus

Kaktus plante

Kaktus plante, er Nopal dyrkes kommersielt i California og kan naturligvis bli funnet i Southwest Europa og i Arizona og Mexico. Kaktus vokser lett og kan finnes i Sonora-ørkenen. Det er også regelmessig eksportert til India og Europa.

Blant kaktus plantesorter, er Nopal kaktus kjent for å ha medisinske egenskaper som kan senke blodsukkernivået til diabetikere og kan bekjempe kolesterol. Nopal er en viktig ingrediens i mange trygge og svært effektive kosttilskudd som brukes til å regulere blodsukkernivået.

Studier har blitt gjennomført for å dokumentere evne til Nopal kaktus å senke blodsukkernivået. Den stikkende pære kaktus og andre sammensetning er spiselige som en kokt fatet, frukt, syltetøy eller gelé. Studier har vist at hvis i det minste 250 mg av Nopal er konsumert daglig, kan nivåene av totalt kolesterol og LDL kolesterol senkes. De triglyserid og HDL kolesterol nivåer av pasienten blir ikke påvirket.

Hvordan å senke blodsukkeret med kaktus. Kaktus plante.
Hvordan å senke blodsukkeret med kaktus. Kaktus plante.

Siden en tegn på diabetes er forekomsten av høye blodsukkeret, er det noen leger som gir råd en pasient for å legge til Nopal kaktus i kostholdet for å redusere hans eller hennes glukose.

Før du prøver en naturlig måte å senke blodsukkeret, først konsultere legen din. Søke riktig råd om hvordan å regulere glukose og bekrefte om den naturlige måten er tilrådelig. Følgende er den vanlige prosessen gjort:

1

En. Legen bestemmer variasjonen av Cactus som skal brukes for å senke blodsukkeret. Den Nopal kaktus er det mangfoldet som har dokumentert effektive resultater.

2. Se etter kilder hvor du kan få en regelmessig tilførsel av matvarer eller kosttilskudd laget av Nopal kaktus. De produktene du bruker kan omfatte juice nektar, frukt torg, frukt sprer eller i pulverisert form. Referere til leverandører av alle naturlige varer og nettstedet til Arizona Cactus Ranch. Søk etter oppskrifter som gjør bruk av Nopal kaktus samt

For noen diabetikere som har brukt Nopal.
For noen diabetikere som har brukt Nopal.

3. Planlegge måltider inkludert de kokte retter, frukt, produkt, drikke eller mat supplement ved hjelp av kaktus.

  • Prøv å regelmessig spise minst 2 porsjoner av kaktus mat hver dag.
  • Hvis du bruker kaktus i pulverisert form, legg pulveret til en vanlig juice drink eller væske og ta det to ganger på en dag.
  • Hvis du velger å ta det som et kosttilskudd, ta kapslene som anbefales per dag.

4. Konsultere legen din for den beste tiden å ta kaktus behandling med måltider. De fleste foreslår at det tas før man spiser et måltid for å hjelpe med å kontrollere mengden av sukker i kroppen vil absorbere.
5. Regelmessig overvåke nivået av glukose i kroppen din. Hold styr på dine målinger og sammenligne resultatene.

Leger i India bruker Nopal kaktus i behandling av astma og kikhoste, mens i meksikansk medisin, den Nopal kaktus er tradisjonelt brukt i behandlingen av type-2 diabetes. I et forskningsprosjekt utført i Mexico for å bestemme effekten av å gi broiled stammer av en Nopal kaktus til pasienter med diabetes, men er ikke-insulinavhengig, viste resultatene en betydelig nedgang i blodsukkeret til pasientene.

For noen diabetikere som har brukt Nopal

For noen diabetikere som har brukt Nopal, det har erstattet bruken av legemidler foreskrevet for å regulere blodsukkeret. Det har blitt bevist at blodsukkernivået var regulert med ingen skade på leveren, og heller ikke produsert noen negative bivirkninger. Det er sterkt antyder at bruk av reseptbelagte legemidler fremdeles fortsettes. Eventuell medisin bør gjøres under tett oppsyn av en naturopathic lege.