E2h

Hvordan å sammenligne seg kvalitet på ulike sykehus

Du har brukt mye krefter og penger på å holde seg frisk

Du har brukt mye krefter og penger på å holde seg frisk. Og hvis noen grunn du trenger for å komme på sykehus, har du sikkert vil sykehuset som tilbyr den beste pleie. Velge den beste sykehuset kan være litt vanskelig, men nøkkelen her er å nøye sammenligne seg kvaliteten av dine beste valgene. Her er noen tips som kan hjelpe deg.

  • Vite om sykehuset har betydelig erfaring med å håndtere din helsetilstand. Valg av sykehus som spesialiserer seg i din tilstand er best. Dette sikrer deg at sykehuspersonalet kan kompetent gi den omsorg du trenger. En forskning viser nemlig at et sykehus som gjør de samme prosedyrene har tilbøyelighet til å utføre dem riktig. Men ikke feil dette for å velge bare spesialitet sykehus, som noen somatiske sykehus kan tilby topp medisinske tjenester også. Velge hvilket sykehus som ikke bare har lang erfaring, men har også høy suksessrate i å ta opp tilstand du har.
  • Vurdere ansatte. Hvis du velger å gå inn på et sykehus hvor din personlige lege er privilegert å innrømme sine pasienter, er du sikker på at du kan motta kompetent helsepersonell. Men hvis ikke, må du se etter et annet sykehus. I dette tilfellet er det viktig at du nøye se på track record av sykehuspersonalet. Vite om de ansatte, spesielt det som vil jobbe med deg, har god track record og har vært vellykket i å behandle din tilstand.
  • Kjenner pasienten utfallet. Enkelte sykehus gi denne informasjonen. Du kan for eksempel be om et sykehus undersøkelse som beskriver tilstanden av pasientene, kvalitet og type omsorg de fikk, og deres vurderinger på sykehuset ytelse. Hvis medisinske intervensjoner, behandlinger og prosedyrer viser en høy karakter av suksess, kan du være trygg på at sykehuset kan tilby deg kvalitet medisinsk behandling.
  • Vurdere medisinsk utstyr og fasiliteter. Annet enn lagene av medisinske fagfolk, sykehuset utstyr og fasiliteter også si så mye om kvaliteten på omsorg og kompetanse av en viss sykehus. Prøv å vite hvordan oppdatert medisinsk utstyr og maskiner er. Anleggene bør også være fungerer godt og kan levere kvalitetstjenester.
  • Vurdere kostnadene. Det er viktig at du får informasjon om sykehuset kostnader, som inkluderer rom overnatting, hjelpepleiere behandlinger og prosedyrer, og legens honorar. Finn ut så godt din forsikring, enten det vil betale for den største delen av kostnaden eller bare dekke en liten prosentandel. Dette vil hjelpe deg å vurdere om du har råd til sykehuset du vurderer.

I denne alderen

Hvordan å sammenligne seg kvalitet på ulike sykehus. Vite om sykehuset har betydelig erfaring med å håndtere din helsetilstand.
Hvordan å sammenligne seg kvalitet på ulike sykehus. Vite om sykehuset har betydelig erfaring med å håndtere din helsetilstand.

I denne alderen, er det mye lettere å sammenligne og vurdere sykehusbehandling. Staten lover spesielt krever sykehus for å rapportere sin medisinske resultater, offentliggjør suksessrate, publisere pasienttilfredshet, og detaljer sykehus kostnader. Faktisk finnes det nettsteder som er utelukkende viet til omsorg og kvalitet. Noen grupper har også kommet opp med en liste over sykehus valg, som kan fås fra lokale helse avdelinger og sykehus foreninger. Alt dette er ikke bare for det formål å utdanne publikum og myndiggjøre dem til å gjøre et intelligent valg, det er også et forsøk på å motivere sykehusene til å forbedre kvaliteten på sine tjenester.