E2h

Hvordan å sammenligne fordeler og ulemper med generiske medisiner

Generiske medisiner har fått hype disse dager i form av servering som et billigere alternativ for branded medisiner. Og dette skjer med god grunn. De generiske apotek arrangører faktisk påstå at i ulike tilfeller deres tilbud er kompetente nok og kommer til en mye lavere pris. Med de mange bekymringer i den økonomiske situasjonen og behovet for å spare på noen elementer for å gjøre plass til høyere nødvendigheter, synes tilstrømningen av generiske medisiner for å være universalmiddel som holder merkede medisiner fra å få fullstendig monopol over kjøp offentlige.

I mindre saker som ikke egentlig involverer liv eller død situasjoner

I mindre saker som ikke egentlig involverer liv eller død situasjoner, som for eksempel impotens, kan en billig tablett enkelt kjøpes fra en offline eller online farmasøytiske butikken. Andre medisiner som Norvasc, Advair, Protonix og Lotrel er også andre eksempler på medisiner som kan kjøpes av de generiske hyllene. Noen ikke avviker fullstendig fra branded prisklasse, men som verdien av medisin øker, øker gapet mellom generiske og merkede også.

Her er noen av fordelene og fallgruver ved å ha generisk alternativ i medisinskapet:

Hvordan å sammenligne fordeler og ulemper med generiske medisiner. Har ikke magi som merkede medisiner har.
Hvordan å sammenligne fordeler og ulemper med generiske medisiner. Har ikke magi som merkede medisiner har.
  1. Billigere. Den mest åpenbare fordel av å bruke generisk merke er prisen. Det er en dramatisk nedgang i utgiftene, spesielt hvis du er trading i en branded medisinering av et vedlikehold type. Noen mennesker er allerede foreskrevet med legemidler som de må ta permanent å forlenge eller opprettholde sine liv. Slik utgift kan ikke være rimelig til noen av de uheldige mennesker med den type resept. Så billigere medisin gjennom generika er gode alternativer.
  2. Har ikke magi som merkede medisiner har. Selv om billigere, gjør generiske medisiner ikke har alle de formuleringene i en prøvd og testet branded medisiner. Det vil ikke være i stand til å fullstendig kopiere effektiviteten og delikat blanding av kjemikalier av en top notch medisin merkevare. Dette er en risiko for at du må ta: det kan ikke være det aller beste, selv om farbar.
  3. Samme generelle effekt. Noen mennesker som ikke er virkelig behov for umiddelbare resultater eller kurer kan følge generiske medisiner, siden de fremmer den samme generelle effekten i pasienten, og de målrette de samme tingene som den merkede man gjør.
  4. Noen andre bivirkninger kan observeres. Merkede medisiner har sine bivirkninger som allerede er på informasjonsarket. Men vanligvis generiske merker, grunnet liten variasjon i blandingen av de kjemikalier, er i stand til å forutsi at de vil være begrenset bare til det samme settet av bivirkninger at deres merkede motparter kan kreve.
  5. Begrenset informasjon om medisinen er gitt. En annen risikabel element for vurdering som du kjøper den generiske medisiner er at svært begrenset informasjon er gitt på spesifikke medisiner selv. Siden det er en generisk type, er den tilgjengelig informasjon også generisk i naturen. Jo mer grundig forbruker kan ikke akkurat være komfortabel med å bruke noe med en slik begrenset informasjon og kan være mer sikker kjøpe branded ett, riktignok med overflødig kostnaden.