E2h

Hvordan å reversere pre - diabetes

Diabetes er en av de viktigste årsakene til dødsfall i dag

Diabetes er en av de viktigste årsakene til dødsfall i dag. Det er en arvelig, alvorlig tilstand som forårsaker livene voksne og til og med barn. Hvis du har blitt diagnostisert med pre-diabetes, ikke bekymre deg. Du er ikke alene i denne kampen. Det er mange andre personer diagnostisert med samme sykdom og studier har vist at det er fortsatt håp for å reversere den. Alt som trengs er litt disiplin og en sterk vilje til å leve.

Hvordan å reversere pre - diabetes. Få rikelig med mosjon.
Hvordan å reversere pre - diabetes. Få rikelig med mosjon.

Les mer for å finne ut hvordan.

  • Få rikelig med mosjon. Komme tilbake i form er viktig for å bekjempe sykdommen. Medisinske eksperter og praktikere kan ikke si nok hvor viktig å være fysisk aktiv for å bekjempe pre-diabetes. Økning i aktivitetsnivået, som de sier, er nøkkelen til å unngå insulinresistens. Dette er fordi trening gjør kroppen forbruker mye oksygen som igjen brenner sukker. Derfor, jo mer aktiv du er høyere mengden sukker du brenne. For det første, kan du gå tur eller jogge rundt i nabolaget. Prøv å gå til et treningsstudio for og bli med aerobic trening som blir tilbudt. De aktiviteter som du kan gjøre er uendelige, og det er nok av ting som du kan velge fra, fra svømming til sykling til å spille basketball eller plen tennis. Det er best å velge en aktivitet som gnister opp din interesse og utfordrer deg slik at du ikke vil bli lei. Sett til side 45 minutter av din tid hver dag for å trene og deretter gradvis øke det i henhold til tempo.
  • Si farvel til dårlige laster. Røyking og overdreven alkoholbruk er ting du bør unngå. Hvis du er en røyker, er dette den beste tiden å slutte. Planlegg når du skal avslutte og be dine venner eller familiemedlemmer til å bli en del av din støtte gruppe for å hjelpe deg å holde deg på sporet. Det er best å ikke slutte cold turkey å hindre lidelse fra uttak. I stedet, som med trening, avslutter i ditt eget tempo i tillegg. Begynn med å sette en rekke pinner du kan røyke i en dag og gradvis redusere det i løpet av 4 uker. Du bør være røykfritt av den femte. Som for alkoholbruk, er moderat drikking et must. Begrense alkohol til en serverer en dag bare, og husk å vaske av giftstoffer ved å drikke mye vann.
  • Spise sunt. Spise en balansert diett går hånd i hånd når det gjelder livsstilsendring. Hold deg unna bearbeidet kjøtt og hurtigmat kjeder. Heavy forbruk av matvarer som er høy i fett og sukker er den viktigste årsaken bak sykdommen. Det er best å unngå dem og erstatte dem med sunnere alternativer som frukt og grønnsaker. Ta kontakt med en ernæringsfysiolog og be ham / henne til å hjelpe deg å komme opp med et godt kosthold program. På denne måten vil du være i stand til å vite hva slags mat for å unngå og hvilke typer å laste opp på.
  • Få nok søvn. Sove kan virke relativt enkelt nok, men noen ganger vanskelig å gjøre. Hold stresse ned ved å få en god søvnkvalitet i minst 6 timer eller så.


Som nevnt ovenfor

Som nevnt ovenfor, er pre-diabetes alvorlig, men det er overkommelig så lenge du har engasjement. Endring av livsstil kan være vanskelig så ta det en dag av gangen. Med riktig disiplin og støtte fra alle du elsker, kan du kjempe mot sykdommen og få livet tilbake på et blunk.