E2h

Hvordan å rense kroppen for bly

Våre kropper er naturlig utstyrt for å kvitte seg med giftstoffer i kroppen vår. Lever, nyrer og tykktarm og huden er bare noen av de organer som er spesielt designet for å naturlig fjerne giftstoffer som finner sin vei i kroppen vår på grunn av kjemikalier og miljøgifter som vi utsettes for daglig. Men som vi fører en mindre-enn-sunn livsstil kroppen vår kan få så overbelastet med giftstoffer at våre organer vil trenge mer hjelp i å eliminere giftstoffer fra kroppen vår. En av giftstoffene som er svært viktig å skylle ut av våre systemer er bly, som er svært dødelig at bare en liten mengde kan skape kaos på vårt blod og nervesystem. Heldigvis er det mange enkle trinn for oss å rense kroppen vår av bly:

  • Kjenne symptomer på blyforgiftning. Først av alt, er det viktig at du kjenner blyforgiftning når det skjer. Noen av symptomene er tap av matlyst, treghet, oppkast, vekttap, smerter i ekstremiteter, muskelsvakhet, og hyppig hodepine. Sørg for at du rådfører deg med legen din umiddelbart hvis du har mistanke om deg selv eller noen familiemedlem å ha blyforgiftning. Noen mulige kilder til bly inneholde noen maling, kosmetikk og kjøkkenutstyr. Sørg for at du sjekker ingrediensene i hvert produkt som du bruker og styre klar av de som har selv spormengder av bly. Vet også at varmt vann fra springen kan også inneholde bly.
  • Ta vitamin C. Vitamin C fungerer å helbrede kroppen og øke vårt immunsystem, og det kan også ta bort bly fra våre vev og lede dem mot kroppens excretory systemer. Et godt tips er å ta to 500-mg vitamin C kapsler hver dag.
  • Prøv chelation terapi. I enkleste form, refererer chelation terapi til å bli behandlet med medisin som binder seg til ledningen (eller andre toksiner) i kroppen. Foreløpig er medisin som brukes for chelation Dimercaptosuccinic acid (DMSA). Chelation terapi gis vanligvis intravenøst, men det kan også tas oralt eller rektalt.
  • Ta cilantro. Cilantro, også kjent som kinesisk persille, er mye brukt som garnityr i Sørøst-Asia mat samt en ingrediens i det meksikanske guacomole og salsa. Cilantro, ifølge naturmedisinere og utøvere av alternativ medisin, er en naturlig eksempel på en chelation agent.
  • Spis mat rik på fiber. Fiber bidrar til å fremme vanlig utskillelse av avfall i kroppen, og så det kan også fungere som en chelation agent. Noen av de beste kildene til fiber inkluderer følgende: hele korn, tørket frukt, bær, nøtter og frø (for eksempel mandler og soya nøtter), og grønnsaker som spinat, brokkoli og grønne erter.
  • Prøv gurkemeie pulver. Gurkemeie pulver er et krydder som brukes hovedsakelig for curry retter, det er en stift krydder i India. Det har mange helsemessige fordeler, og det er også antatt å effektivt eliminere bly fra kroppen.

Hvordan å rense kroppen for bly. Kjenne symptomer på blyforgiftning.
Hvordan å rense kroppen for bly. Kjenne symptomer på blyforgiftning.

Husk, bør du gjøre disse trinnene i forbindelse med legens anbefalinger, det er veldig viktig at hvis du får testet positivt for bly i kroppen din, bør du umiddelbart få medisinsk hjelp.