E2h

Hvordan å rengjøre og oppbevare invisalign bukseseler

I stedet for de stygge tradisjonelle metall tannregulering

I stedet for de stygge tradisjonelle metall tannregulering, har en ny type dental aligner heter Invisalign fått en stor følgende i det siste. Disse aligners er transparente og kan enkelt fjernes når de trenger å bli renset. Imidlertid kan Invisalign brukere bli påvirket av den bratte prisen på rensemiddel som er nødvendig. En annen bekymring er den riktige måten å lagre klammeparentesene når den ikke er i bruk. Her er tips som kan veilede deg i å rydde og lagring Invisalign bukseseler:

  • Forbered materialer. Du trenger en ren tannbørste, noen tannkrem, en kopp og rent drikkevann. Du kan bruke din personlige tannbørsten i renhold klammeparentesene, tross alt er de dine egne. Eller hvis du vil, kan du bruke en separat så lenge det er ren og brukes kun for det formål å rense bukseseler.
  • Suge bukseseler. Ta dine Invisalign bukseseler og plassere dem i en kopp vann. Soaking din Invisalign bukseseler i vann bidrar til å fjerne flekker som kan ha kommet fra maten du spiser. Det hjelper også på å opprettholde åpenhet av tannregulering, holde dem ser ut som ny. Still cup på badet telleren inntil du trenger å bruke bukseseler igjen. Dekk cup for sanitære formål. Hvis du ønsker å være diskret om dine Invisalign bukseseler, plassere dem i en ugjennomsiktig beholder med lokk og oppbevar dem i et skap.
  • Vask klammeparentesene. For en friskere smak, kan det være lurt å børste bukseseler med tannkrem før du setter dem på igjen. Tannkrem er en form for antiseptisk, mye som munnvann som dreper bakterier. Se til at ingen matrester har avleiret i bukseseler. Med mat rester på Invisalign bukseseler kan tannråte ensue, som tennene kan bli forurenset med bakterier som blir sittende fast i bukseseler.
  • . Pensle bukseseler Place nok tannkrem på tannbørsten, våt den litt, og pensle aligners på alle sider - i og utenfor samt opp og ned. Vask godt med vann etter tannbørsting. Du kan bruke varmt vann for å skylle for å effektivt fjerne smuss og fett.
  • Rengjøre tennene grundig. Bruk en fast, men myk stritter tannbørste og fluortannkrem. Puss tennene etter teknikken anbefales av tannleger. Med rene tenner, forblir Invisalign klare selv etter lang tids bruk.
  • Rengjør invisalign aligners med en brus blanding. For å oppnå et enda klarere resultat, bruk alle rundt rengjøring substans som kalles natron. Påfør natron og tannkrem blandingen på bukseseler og spre det med bruk av en tannbørste. Du kan legge brus til vann som du suge tannregulering i, også.

Hvordan å rengjøre og oppbevare invisalign bukseseler. Vask klammeparentesene.
Hvordan å rengjøre og oppbevare invisalign bukseseler. Vask klammeparentesene.

Disse tipsene om rengjøring og lagring Invisalign bukseseler har vist seg effektiv ved mange brukere. Men hvis du føler ubehag som kløe eller utvikle visse symptomer som blemmer på tannkjøttet, ta kontakt med tannlege umiddelbart. Han kan anbefale at du bruker vanlige og dyrere rengjøringsmiddel. Hvis dette er tilfelle, har du ingen andre valg enn å følge tannlege råd.