E2h

Hvordan å praktisere pranayama puste

Hatha yoga er stadig økende popularitet. Faktisk er en av de viktigste komponentene også blir lagt merke til - den pranayama.

Hvordan å praktisere pranayama puste. Å vite pranayama puste er å kjenne ekteskapet ditt hjerte og lunger.
Hvordan å praktisere pranayama puste. Å vite pranayama puste er å kjenne ekteskapet ditt hjerte og lunger.

Pranayama kommer fra to ord: fra "pran", som betyr "livskraft", og "yama", med henvisning til "riktig måte".

Pranayama understreker forestillingen om at de fleste av oss aldri virkelig maksimert kapasitet av lungene. Den mest at vi bruker det er litt over 40 prosent. Det betyr at mange av oss egentlig aldri forstått import av riktig pust.

Å vite pranayama puste er å kjenne ekteskapet ditt hjerte og lunger

Å vite pranayama puste er å kjenne ekteskapet ditt hjerte og lunger. På en måte, feirer det deres forening og hvordan de uunngåelig kobler kroppen til hjernen. Ved å la din kropp og ditt sinn bli en del av din puste prosessen, presse deg selv til å høste maksimale fordeler av lungene.

Her er noen tips for deg å vite om:

Å forberede seg til puster.
Å forberede seg til puster.

1. Følg riktig holdning. Få et speil. Det bør være stor nok til å tillate deg å se hele kroppen. Deretter står foran den. Holde føttene sammen. De skal peke mot speilet. Etter det, sjekk ut håndflatene. Sette dem sammen slik at du kan interlace fingrene lett. Sørg for å plassere knokene. Plasser dem fast, like under haken. Disiplinere deg selv til å opprettholde kontakten og fast posisjonering under hele øvelsen rutinen. Se etter albuene, også. De bør holdes sammen, tett. I mellomtiden bør håndleddene være rett.

2. Kjenn puste prosedyren. Samtidig opprettholde riktig holdning, pust gjennom nesen. Gjør det dypt. Deretter holde munnen lukket mens sikte på en langsom, trygg telt til seks. Ved å gjøre dette, er du fysisk fylle lungene dine fra bunnen deretter oppover. Som du inhalerer videre, heve albuene. Sørg for at du kommer til å berøre underarmene til ørene mens du prøver å inhalere.

Å forberede seg til puster

Å forberede seg til puster, begynner med litt åpne munnen. Begynne å telle 1-6. Pust ut mens du teller og på samme tid, sørg for å slippe hodet. Bøy hodet bakover, så langt du kan. Deretter ta med armene fremover. Gjøre det sammen med håndleddene og albuene, like foran brystet.

3. Mestre teknikken. Etter å ha prøvd og utpust, gå til neste innånding. Følg instruksjonene i trinn 1. Men denne gangen, mens forfølge dine seks-count innånding, heve hendene og hodet. Gjør det sakte. Også holde haken parallelt med gulvet. Ikke glem å strekke albuene grundig oppover. Bare gjenta alt. Sikt i ti sykluser. Når du er ferdig, senke armene. Sett dem til side. Gi deg selv en pause mens du teller 1-10.

Mer informativ og nyttig materiale kan bli funnet i http://www.abc-of-yoga.com/pranayama/. Som du øve pranayama puste, få deg til å forvente forbedringer i vitale funksjoner. Som mer oksygen er brakt til blodet og til hjernen din, jo mer du revitalisere livsenergi. Husk nøkkelen til pranayama puster selvdisiplin.