E2h

Hvordan å overvinne frykten for å ha ditt blod trekkes

Er du redd for nålen

Er du redd for nålen? Er du redd for smerten? Eller er du redd for blod? Mange er redd for alle tre, og dette er ikke sjelden. Det er ganske vanlig for mange å frykte hvert element når de får sin blod trekkes. Det er nok derfor mange mennesker alltid finne unnskyldninger for å få sjekket ut og har blod analysert for helsespørsmål. Vel, hvis du er som disse menneskene, så vil du bli glad for å vite at det finnes en rekke måter å overvinne denne frykten.

  • Uttrykke din frykt. Enten du har et valg å velge bort det eller ikke, kan du faktisk redusere frykten for hele prosessen ved å uttrykke din frykt og aversjon til teknikeren som skal tegne ditt blod. For å fortelle deg sannheten, er disse teknikere trolig brukt til folk ranting om hvordan de hater nålen, misliker smerte, eller svak ved synet av blod. Så, de vet hva de skal gjøre for å roe en person ned. Som sa at hvis du uttrykke din frykt for ham, kan han innføre noen tiltak for å gjøre din opplevelse uventet hyggelig.
  • Lukk øynene. Dette er sannsynligvis det beste alternativet til din disposisjon. Ved å lukke øynene dine, vil du ikke se hva teknikeren skal gjøre. Du vil ikke se blod. Du vil ikke se nålen. Og vil du ikke se nålen går inn i huden din. Selvfølgelig, uansett hvor hardt du lukker øynene du ikke vil være i stand til å blokkere følelsen av nålen piercing huden din. Vel, bare håper og ber om at teknikeren tegning blodet er en ekspert og har lyse og dyktige hender. Sannheten er at det er teknikker som en tekniker kan benytte for å sikre at pasienten ikke føler noe.
  • Distrahere deg selv. Bortsett fra å lukke øynene, kan du vurdere å distraherende tankene dine. Husk at frykten alt i tankene dine. Av forstyrrende tankene dine, vil du bli å flytte fokus bort fra nålen, blod og smerte til noe annet. Les en bok, se en video på telefonen, sette på noen hodetelefoner og lytte til musikk på iPod, noe å holde tankene på selve prosessen med å tegne blod.
  • Slapp av. Ifølge mange mennesker, den beste måten å få blod trekkes uten å se eller føle det som blir gjort, er å ligge. Selvfølgelig er dette bare mulig dersom det er en seng i det faktiske stedet hvor blodet vil bli trukket. Hvis det er et alternativ, og be teknikeren å trekke blod mens du ligger nede.


Dyp pusting kan slappe hele kroppen

Hvordan å overvinne frykten for å ha ditt blod trekkes. Er du redd for nålen.
Hvordan å overvinne frykten for å ha ditt blod trekkes. Er du redd for nålen.

Dyp pusting kan slappe hele kroppen. Dette er et godt verktøy for å utnytte for å sikre at du ikke vil få panikk, spent opp, eller få engstelig. Ta dype åndedrag som du sitte eller ligge. Puster og puste igjen før det blir rytmisk. Som du fokusere på pusten din, vil du aldri merke nålen går inn og ut av armen.