E2h

Hvordan å opprettholde vekten på shangri-la kosthold

Uønsket vekt er en av de flerårige problemer for mange mennesker i landet. Opp til to tredjedeler av befolkningen er overvektige, og vanskeligheten i å miste vekt holder tallene høye. Av de mange dietter som er tilgjengelige i markedet, er en av de mest populære Shangri-La diett, som erkjenner hvor vanskelig slanking kan være. Hvis du ønsker å tone ned kroppen din og opprettholde en sunn vekt, her er hvordan Shangri-La kosthold kan hjelpe.

  1. Kosttilskudd. The Shangri-La dietten fungerer ved å lure hjernen til å senke sitt sett punkt. Settpunktet vil diktere om du føler deg sulten eller ikke. Når settpunktet er senket, er følelsen av sulter fjernet og kroppens behov for å spise blir dårligere. The Shangri-La diett gjør dette gjennom bruk av fruktose vann supplement og olivenolje. Ta 1-3 skjeer av fruktose vann og to skjeer med olivenolje før måltider og snacks for å redusere smaken av maten du spiser. Fordi fruktose vann og oljen maskere smak mat, senker kroppen gradvis dets settpunkt.
  2. Sunn mat valg. En annen grunn til at Shangri-La diett har blitt populært er fordi det ikke legger noen strenge begrensninger på hvilke typer mat som en person kan konsumere, og heller ikke hvor mye mat en person kan konsumere. Gjennom bruk av den fructose vann og olivenolje kosttilskudd, vil kroppen hvert lære å minimalisere dens matforbruk av seg selv. For å opprettholde vekten raskere, men prøv å velge mat som er høy i fiber og næringsstoffer. Den beste maten alternativer for å hjelpe deg å opprettholde vekten mens du er på Shangri-La kosten er frukt og grønnsaker. Frukt og grønnsaker er ikke bare å fylle, men disse er også høyt på fiber som fungerer som filtre som fjerner avfall i kroppen.
  3. Endre smak. En annen teknikk i The Shangri diett som kan brukes til raskt å senke kroppens settpunktet er ved å endre smaken av maten. Det er flere måter å gjøre dette, for eksempel ved hjelp av en rekke krydder til sesongen din mat. Krydder vil legge til en ny smak på matvarer, som vil lure hjernen til å vurdere disse matvarene som fremmed og uønsket. Ørsmå endringer i hvordan du tilbereder maten, for eksempel ved å legge inn noen paprika eller en dash av paprika, vil holde maten spiselig for deg, men ikke for kroppen din.
  4. Vedlikehold. Som med alle diett, er nøkkelen til å opprettholde din nyvunne redusert kroppsvekt ved å sikre at du holde prosessen stødig å holde kroppens satt punkt kommer tilbake. Et par spiseskjeer olivenolje og fruktose vann bør tas i regelmessig før måltider. Fruktose vann er en type sukker som du også kan inkludere i rent vann, for å blidgjøre drinker.

Hvordan å opprettholde vekten på shangri-la kosthold. Kosttilskudd.
Hvordan å opprettholde vekten på shangri-la kosthold. Kosttilskudd.

Med trening og en sunn livsstil, å miste alt fra 35 til hundre pounds fra Shangri-La kosthold er mulig. Gjennom disse trinnene, skal holde denne vekten rundt ikke være et problem også.